Forum » Zvok in slika » stolp na PC
stolp na PC
mamut ::
cau
Sem mal iskal v arhivu in v glavnem vsi hocjo PC na stolp prklaplat. Mene zanima obratna varianta. Prklopu sem izhod za slusalke na vhod (line in) na SB in dobu samo zoprn zvok. Na MIC IN pa je poleg zoprnega zvoka tudi glasba. Kako bi se znebu tega dodatnega zvoka, ki se pojavi takoj pri kontaktu kabla na obeh straneh?
Sem mal iskal v arhivu in v glavnem vsi hocjo PC na stolp prklaplat. Mene zanima obratna varianta. Prklopu sem izhod za slusalke na vhod (line in) na SB in dobu samo zoprn zvok. Na MIC IN pa je poleg zoprnega zvoka tudi glasba. Kako bi se znebu tega dodatnega zvoka, ki se pojavi takoj pri kontaktu kabla na obeh straneh?
Chessman ::
Za izhod iz stolpa ne uporabljaj izhoda za slušalke. Rajši uporabi Line-out, ki ga priklopi na line-in na SB. To je tudi edina prava varijanta za priklop.
Če na stolpu nimaš line-out izhoda (jaz temu ne bi rekel stolp ampak radio) si sicer lahko pomagaš z izhodom za slušalke vendar je ta signal ojačan. V tem primeru probaj glasnost nastavit čim nižje.
Če na stolpu nimaš line-out izhoda (jaz temu ne bi rekel stolp ampak radio) si sicer lahko pomagaš z izhodom za slušalke vendar je ta signal ojačan. V tem primeru probaj glasnost nastavit čim nižje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop glasbenega stolpa na TVOddelek: Zvok in slika | 7814 (3421) | matjazekk |
» | stolp v pcOddelek: Pomoč in nasveti | 1283 (908) | twom |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5090 (4683) | eric_cartman |
» | Priklop stolpa in dodatnih zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 1183 (1041) | R33D3M33R |
» | Več vprašanj!Oddelek: Zvok in slika | 811 (720) | jRk0 |