Forum » Omrežja in internet » Težave FB z chrome in opero
Težave FB z chrome in opero
Djz3l3 ::
Torej imam en problem do sedaj sem uporabljal samo google chorme za brskanje po netu. Pred parimi dnevi se mi je pojavila težava da me chroem več noče vpisati na facebook in tudi z gmail ima neke težave in ga sploh ne odpre. Težavo rešim tako da pobrisem v chorme vse piskotke in loge ki jih chrome sam naredi. Ampak vpisem se lahko samo 1× oz za kratek cas. Kasnej me spet vrže vn iz facebooka in napise da se vipisem. Torej vpišem geslo email in me vrže spet na login stran samo brez vpisanega passworda. In to se dogaja znova in znova. Z opero je isto med tem ko na FF pa deluje vse normalno. Danes sveže inštalirani win xp sp3 in računalnik preskeneran z eset nodom in nic bolje..
Mogoče se komu sanja kaj bi blio oz kaj storiti...
Mogoče se komu sanja kaj bi blio oz kaj storiti...
Ni mi vsec IE in tut ne maram izdelkov od MS-ja edin kar sm prisiljen uporabljat winse ce hocem seveda igrce pogoanjat za vse ostalo je linux lahko sam trenutno mam sam win xp in bi mev rd to proihtan
Imel sem še probelm z vpisom v msn ki se nikakor ni hotel vpisat. In ponesreč se mi je ura prestavla na pcju in to je biv cev vzrok nedelovanja teh stvari sedaj dela fb gmail msn tako kot treba in koncno zarad ene bedaste ure ne dela pov stvari wtf
sash69 ::
Hmm...meni pa od danes zjutraj Opera javlja osnovni, zacetni page (ko si enkrat ze prijavljen) na Facebook-u kot fraud site. Še komu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | facebook (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19996 (6012) | galu |
» | 1957 (1273) | connel | |
» | Nova verzija Yahoo Maila z novostmiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9067 (7534) | roli |
» | Izšel Windows Live Essentials 2011 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 19963 (16774) | Tilen |
» | Vdor v facebook in gmailOddelek: Informacijska varnost | 13934 (13416) | MP10 |