Forum » Pomoč in nasveti » Webcam canyon problem
Webcam canyon problem
aleesh ::
Helo.
Nekaj dni nazaj sem kupil novo spletno kamero Canyon cnr-wcam43g vendar je preprosto ne morem spraviti v zagon... ko kamero priklopim jo računalnik zazna kot nov hardware vendar ko inštaliram driverje kamera še vedno ne deluje... V računalniku je še vedno prikazana kot nova strojna oprema. Probal sem z driverji iz uradne spletne strani! Cd z driverji, ki sem ga dobil zraven kamere, pa mi sploh ne deluje! :( Ne vem kaj bi še lahko bilo narobej. Upam da mi bo kdo znal kaj pomagati. Aja pa imam WIndows Visto če to komu kaj pomaga?
LP, Aleš
Nekaj dni nazaj sem kupil novo spletno kamero Canyon cnr-wcam43g vendar je preprosto ne morem spraviti v zagon... ko kamero priklopim jo računalnik zazna kot nov hardware vendar ko inštaliram driverje kamera še vedno ne deluje... V računalniku je še vedno prikazana kot nova strojna oprema. Probal sem z driverji iz uradne spletne strani! Cd z driverji, ki sem ga dobil zraven kamere, pa mi sploh ne deluje! :( Ne vem kaj bi še lahko bilo narobej. Upam da mi bo kdo znal kaj pomagati. Aja pa imam WIndows Visto če to komu kaj pomaga?
LP, Aleš

popster ::
in servis pack tudi preveri:) pa kjer je strojna oprema, izberi installacijo driverja z tiste mape kjer je driver
aleesh ::
ok, rešen problem... potegnu sm narobne driverje dol... fora je da je več različnih driverjov glede na serijsko številko kamere... na to prej nism bil pozoren...
Hvala popster za pomoč vseeno ;)
Hvala popster za pomoč vseeno ;)
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Windows se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 2749 (2340) | GummyBear |
| » | Prepoznavanje rama težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 2100 (1898) | king22 |
| » | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8461 (7609) | BadWolf |
| » | Vivo na Radeon 9000Oddelek: Zvok in slika | 1860 (1646) | polde66 |