Forum » Pomoč in nasveti » Garmin iskanje lokacije v Severni Ameriki
Garmin iskanje lokacije v Severni Ameriki
Ezg3ta ::
Čez 3 dni odpotujemo v Ameriko, zato sem na Garmina Nüvi 200 naložil karte City Navigator North America NT 2010.30.
Preko Mapsourca sem vnesel par lokacij na katere gremo, problem pa je, ker ne morem sam poiskati lokacij na garminu. Ko grem na "Kam?" -> "Naslov" me najprej vpraša v kateri državi je naslov. Poskusil sem vpisat že vse živo - USA, ZDA, United States, America... Nič od tega mi ne najde kot državo. Najde mi edino Slovenijo, Hrvaško, Albanijo itd., ker mam naloženo še Adria Route 3.00.
Karte so pa sigurno gor naložene, saj če grem gledat karto na garminu in grem na severno ameriko je vse natančno izrisano.
Skrbi me, da v Ameriki na bomo mogli iskati prenočišča in takih fint, ker nimamo vsega natančno splanirano. Obstaja kaka rešitev da najdem določene lokacije tudi na garminu?
Hvala za odgovor!
Preko Mapsourca sem vnesel par lokacij na katere gremo, problem pa je, ker ne morem sam poiskati lokacij na garminu. Ko grem na "Kam?" -> "Naslov" me najprej vpraša v kateri državi je naslov. Poskusil sem vpisat že vse živo - USA, ZDA, United States, America... Nič od tega mi ne najde kot državo. Najde mi edino Slovenijo, Hrvaško, Albanijo itd., ker mam naloženo še Adria Route 3.00.
Karte so pa sigurno gor naložene, saj če grem gledat karto na garminu in grem na severno ameriko je vse natančno izrisano.
Skrbi me, da v Ameriki na bomo mogli iskati prenočišča in takih fint, ker nimamo vsega natančno splanirano. Obstaja kaka rešitev da najdem določene lokacije tudi na garminu?
Hvala za odgovor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero navigacijo priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 12183 (8489) | scipascapa |
» | AdriaRoute 4.10 za Garmin navigacijoOddelek: Pomoč in nasveti | 7617 (7382) | helsing |
» | Garmin ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2445 (2265) | gt55gre |
» | Navigacij TOMTOM,GARMIN, MIOOddelek: Kaj kupiti | 13197 (12635) | zee |
» | nokia n95 in navigacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 5160 (4016) | kiFni |