Forum » Pomoč in nasveti » Menjava graficne kartice na prenosniku
Menjava graficne kartice na prenosniku
branchyyy ::
Pozdravljeni,
Zanima me ali je mozno menjati graficno kartico na prenosniku: Tosbiha Satallite P500-14M. Sem iskal po googlu in nisem nasel nic pametnega..
O tem da graficna kosta veliko nebi razpravljal, kajti, ce nebi imel nebi spraseval, hvala lepa za odgovore in ne se jezit, ce sem tem dal v napacno sekcijo foruma :) (sem novi).
No pa lep ponedeljkov dan se naprej! Branko
Zanima me ali je mozno menjati graficno kartico na prenosniku: Tosbiha Satallite P500-14M. Sem iskal po googlu in nisem nasel nic pametnega..
O tem da graficna kosta veliko nebi razpravljal, kajti, ce nebi imel nebi spraseval, hvala lepa za odgovore in ne se jezit, ce sem tem dal v napacno sekcijo foruma :) (sem novi).
No pa lep ponedeljkov dan se naprej! Branko
branchyyy ::
hojnikb ::
Če stvar podpira mxm pol lahko menjaš, sam nima nekiga smisla, ker je že teta gor kr dobra.Sploh pa če daš močnejšo grafično gor lahko pride tud do pregrevanja...
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel uradno izdal Skylake (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Procesorji | 41768 (25883) | SuperVeloce |
» | Nakup grafične karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1297 (1100) | PurplePapet |
» | Grafična kartica Asus Radeon 6870 na Lenovo plošči? Kako? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9939 (8443) | rzidar1 |
» | Dograditi obstoječo konfiguracijo ali zamenjati celo kišto?Oddelek: Kaj kupiti | 2922 (2112) | kmetek |
» | Slo-Tech uporabniki in menjava komponent (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10104 (8619) | Relanium |