» »

Beef jerky - Kje ga dobiti pri nas?

Beef jerky - Kje ga dobiti pri nas?

Freezy ::

Torej, po vsej verjetnosti se bom letos poleti odpravil backpackat po Evropi in ker bi rad to naredil čim ceneje sem se odločil da s sabo vzamem nekaj beef jerky-ja, da mi ne bo treba toliko jesti po fast foodih. Zanima me, če ga je že kdo zasledil v naših trgovinah. V Ameriki je tega polno na vsakem koraku, v Evropi pa je to druga zgodba...

popster ::

ta reč ti bo zasedla preveč prostora, rajš pašteto,hehe

guest #44 ::

Lol, talk about coincidence!

Prejšnji teden sem ga naredu sam doma. Nič lažjega, kupovat je brezveze.
Ti ga pošljem po pošti :D

Oz ga lahk doma nardiš za relativno male pare.

Če te zanimajo detajli pač praši.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: guest #44 ()

fosil ::

Ne vidim smisla zakaj bi s sabo vlačil hrano.
Vsepovsod imaš samopostrežne kjer lahko nabaviš hrano, cene pa niso nič drugačne kot pri nas.

Če si na tesnem z denarjem bi ti bolj priporočal da si priskrbiš kakšen plinski gorilnik ali kaj podobnega na katerem si lahko pogreješ kakšno že pripravljeno hrano. Razne juhe, testenine, kakšne zmrznjene stvari. To seveda nabavljaš sprot v trgovinah. Tako imaš pocen in topel obrok.

Drugače pa imajo v hostlih običajno tudi kakšno kuhinjo, ravno za take primere.
Tako je!

zcetrt ::

Res je. Hrano vlačit v nahrbtniku je brez veze. S skromnostjo lahko zelo poceni in bolje ješ od dan na dan beef jerkya. Juhe iz vrečk, testenine s pripravljenimi omakami (ali bolj gosto juho ;), kuskus, jajca (umešana, na oko), kakšni kempi in hostli imajo pečice, tako da si alhko tam kaj konkretnega pripraviš itd. Kuhalnik in posoda pa sta kar obvezna oprema tudi za kakšen čaj si naredit. Sicer pa kupiš vmes še kakšno piksno koruze in kakšno tuno ali druge ribe in kar dobro skozi prideš.

Na podoben način sem dal čez Skandinavijo, baltske države in Irsko. Skupno na treh potovanjih po skoraj tri tedne sem mogoče dvakrat jedel fast food, druge restavracije pa tudi nisem obiskal. Enkrat smo celo zmrznjene piščančje panirane medaljone na putru pohali z malim plinskim kuhalnikom :)
4.

guest #44 ::

zcetrt je izjavil:

Enkrat smo celo zmrznjene piščančje panirane medaljone na putru pohali z malim plinskim kuhalnikom :)

UGH!!! Skoraj raj jem juho iz drevesinega lubja. Zakaj na maslu??? zakaj ne enostavno na ognju mal zapečt, itak tiste zadeve so že 1/2 cvrte, sam pogret jih praktično moraš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: guest #44 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj nosite za mal'co s sabo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8311567 (8383) c3p0
»

Kuharija,... oziroma kaj jeste? (strani: 1 2 3 )

13319212 (16916) Unknown_001
»

Kam na malico, manjše menze ali večje trgovske centre (strani: 1 2 )

5816048 (8111) fosil
»

Kaj jeste?/kuhate doma?

467178 (5335) FTad
»

Ljubljana: kje jesti kot študent? (strani: 1 2 )

6013073 (8878) suntrace1

Več podobnih tem