Forum » Operacijski sistemi » formatiranje win7
formatiranje win7
Axl Rose ::
želim formatirati win 7, ko resetiram rač. se ne zažene namestitev, če pa želim v windowsu pa ne kaže cd roma.
Axl Rose ::
nevem sedaj mi zazna, vendar ne zažene automatsko...
in nevem kaj naj pritisnem da bo zagnalo setup win7 ... :)
in nevem kaj naj pritisnem da bo zagnalo setup win7 ... :)
Relanium ::
moj računalnik > cd-rom
Pa lej, če ti slučajno cd-rom ne dela vredu, najbolje da takoj vržeš stran, ker zna bit da izgubiš dosti živcev tako kot sem jaz
Zdaj so te svari že čist poceni, že dvd-rw
ob zagonu pa tako kot je rekel predhodnik (seveda če imaš stvar posneto tako kot je treba oz. kar original)
Pa lej, če ti slučajno cd-rom ne dela vredu, najbolje da takoj vržeš stran, ker zna bit da izgubiš dosti živcev tako kot sem jaz
Zdaj so te svari že čist poceni, že dvd-rw
ob zagonu pa tako kot je rekel predhodnik (seveda če imaš stvar posneto tako kot je treba oz. kar original)
Furbo ::
Preveri če imaš kabel v redu vštekan v DVD enoto/plato.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Furbo ::
Poglej če ne zamudiš kako opozorilo, kjer te vpraša če hočeš zagnati iz CD roma. Če imaš vklopljen kak fast boot ga izklopi.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
bluefish ::
Če je pravilno zapečen medij in ni drugih težav, potem se bo bodisi sam zagnal oz. boš moral pritisniti eno poljubno tipko.
Lonsarg ::
"z čim bootam" - z računalnikom,
raćunalnik boota ali CD, ali pa disk, oddvisno od nastavitev vrstnega reda v BIOSih. Če je na prvem mestu disk(ali pa če zbereš med bootom kako opcijo da ročno zbereš CD) pa se še vedno ne zažene ni bootable disk, treba zapečt tako da bo bootable. ISOti so ponavadi že narejeni tako, sam z programom zapečeš ISO na disk(NE KOT FILE, ampak z programom za zapisovanje ISOtov)
raćunalnik boota ali CD, ali pa disk, oddvisno od nastavitev vrstnega reda v BIOSih. Če je na prvem mestu disk(ali pa če zbereš med bootom kako opcijo da ročno zbereš CD) pa se še vedno ne zažene ni bootable disk, treba zapečt tako da bo bootable. ISOti so ponavadi že narejeni tako, sam z programom zapečeš ISO na disk(NE KOT FILE, ampak z programom za zapisovanje ISOtov)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z nameščanjem XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1489 (1285) | dzinks63 |
⊘ | namestitev sistema na hp6830sOddelek: Pomoč in nasveti | 2552 (1445) | Zheegec |
» | inštalacija XPjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1970 (1760) | farko |
» | iz linuxa v windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 2165 (1813) | barbm |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2374 (1745) | BlackHole |