Forum » Kaj kupiti » zunanji 2.5" disk ?!
zunanji 2.5" disk ?!
Heisenberg ::
Med poprlavo 2.5" zunanjih diskov sem popolnoma zmeden......kapacitete mi je povsem dovolj 500gb....
bolj mi je pomembna zanesljivost in brezhibnost ter nato hitrost!
Rabim ga za backup....kaj priporocate ?
bolj mi je pomembna zanesljivost in brezhibnost ter nato hitrost!
Rabim ga za backup....kaj priporocate ?
bedak ::
zavajon ::
Če ga rabiš za backup, potem hitrost najbrž ni prioriteta, ne?
Morda bi lahko razmislil o e-sata priklopu.
Ne vem, če se že dobijo e-sata zunanji diski, lahko pa nabaviš običajen 2.5" disk in e-sata ohišje.
Morda bi lahko razmislil o e-sata priklopu.
Ne vem, če se že dobijo e-sata zunanji diski, lahko pa nabaviš običajen 2.5" disk in e-sata ohišje.
Heisenberg ::
cim manj bi rad kompliciral in obvezno brez zunanjega napajanja....poglavitno mi je varnost podatkov!
Vse bi imel shranjeno na enem navadnem disku, ki bi bil shranjen izven PCja in bi delal update samo na vsake toliko,
s prenosnim bi pa delal redne update oz. bi imel rad nastavljeno avtomatski update...
kako pa se to v praksi odnese pri WDju
WD SmartWare programski paket vsebuje:
- backup in strojna 256bitna enkripcija podatkov
- reševanje izbrisanih podatkov
??? ??? ???
Oziroma a obstaja kak še bolji backup program in kako kaj deluje privzeti v Win7?
Vse bi imel shranjeno na enem navadnem disku, ki bi bil shranjen izven PCja in bi delal update samo na vsake toliko,
s prenosnim bi pa delal redne update oz. bi imel rad nastavljeno avtomatski update...
kako pa se to v praksi odnese pri WDju
WD SmartWare programski paket vsebuje:
- backup in strojna 256bitna enkripcija podatkov
- reševanje izbrisanih podatkov
??? ??? ???
Oziroma a obstaja kak še bolji backup program in kako kaj deluje privzeti v Win7?
dalenc ::
Jaz sem ravno včeraj uporabil privzeti backup program v Windows 7 in res skopira vse fajle na disk. Popolnoma vse, od programskih datotek do osebne glasbe. Danes sem pa hotel restorati te včerajšnje fajle in mi jih je popolnoma vse vrnilo kamor spadajo. Tako da za moje potrebe je privzeti program v Win7 popolnoma dovolj.
Enkripcijo podatkov na disku sem pa tudi poskusil in se kar dobro obnese, kamorkoli priklopiš disk moraš pred tem vpisati kodo ki si jo pred tem izbral. Uporabna zadeva, ampak je ne potrebuješ ravno vsakič, razen če imaš res občutljive podatke na disku.
Reševanja izbrisanih podatkov pa še nisem preizkusil kako se obnese...
Enkripcijo podatkov na disku sem pa tudi poskusil in se kar dobro obnese, kamorkoli priklopiš disk moraš pred tem vpisati kodo ki si jo pred tem izbral. Uporabna zadeva, ampak je ne potrebuješ ravno vsakič, razen če imaš res občutljive podatke na disku.
Reševanja izbrisanih podatkov pa še nisem preizkusil kako se obnese...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dalenc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji trdi disk? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 16490 (6136) | Karen |
» | Čuden zvok trdega diska (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8910 (7467) | ngc2392 |
» | Backup podatkov in ne sistemaOddelek: Programska oprema | 3850 (2945) | axee |
» | Zunanji trdi disk (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14760 (11991) | Dromar |
» | Zunanji HDD v Hoferju (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 15389 (7762) | pirlo |