Forum » Pomoč in nasveti » Abit KT7A&AMD XP
Abit KT7A&AMD XP
AvAkI ::
Imam omenjeno ploščo Abit KT7A in me zanima, če delajo na tej plošči Athlon XP-procesorji . Menda je to delovalo morphling1-u, ko je imel še to ploščo.
hvala za odgovore.
hvala za odgovore.
Hvala McHusch.
Imam ploščo verzije 1.0 tako, da ne vem če mi bo delalo. Je to res, da dela ampak da se vedno ne prižge? Ker če je samo v tem problem bom kupil nov procesor če pa je problem še v čem drugem npr. da ne zazna SSE funkcij pa nima smisla. V glavnem ko enkrat boota dela vse normalno ali?
Imam ploščo verzije 1.0 tako, da ne vem če mi bo delalo. Je to res, da dela ampak da se vedno ne prižge? Ker če je samo v tem problem bom kupil nov procesor če pa je problem še v čem drugem npr. da ne zazna SSE funkcij pa nima smisla. V glavnem ko enkrat boota dela vse normalno ali?
jamiroq ::
hm, jaz imam KT7E, ki je sicer malenkost novejša od KT7A v1, pa mi z Athlonom XP 1700P+ dela čisto lepo (in zazna SSE in vse ostale funkcije)...
Mogoče neumno vprašanje: Je kdo s Kopra ki ima Athlona XP in bi bil pripravljen, da poizkusim če mi stvar dela? (5min.)
hvala!
hvala!
kuglvinkl ::
JamiroQ: res? Huh, to bi bilo naravnost fantastično! Ni nobenih, ampak res nobenih zapletov v obliki frizov, ne-zagona...?
/me vesel
/me vesel
Your focus determines your reallity
jamiroq ::
edini zapleti, ki sem jih do sedaj imel so bili posledica pokvarjenega ram modula in pa umirajočega IBM diska ...
vendar, če misliš nadgrajevat, ti vseeno priporočam, da prej stestiraš zadevo... jaz sem Athlona XP kupil tako, na blef ; sicer sem bil skoraj prepričan, da bo delovalo (glede na to da folku delajo XPji tudi na KT133 čipovju), ampak ziher je ziher .
vendar, če misliš nadgrajevat, ti vseeno priporočam, da prej stestiraš zadevo... jaz sem Athlona XP kupil tako, na blef ; sicer sem bil skoraj prepričan, da bo delovalo (glede na to da folku delajo XPji tudi na KT133 čipovju), ampak ziher je ziher .
OK bom poizkusil najti koga v Kopru, ki je pripravljen posoditi procesor.
Moj trenutni procesor je Athlon 650MHZ@1050Mhz @2.5v
To sem dosegel z vodnim hlajenjem, ki je sestavljen iz Morphling1-ovega bloka. Mislim da je to ena prvih verzij bakrenega bloka. Na plati pa sem naredil še voltage mod 1&2 tako, da gre voltaža do 3v ampak je takšna napetost že prevelika in dela procesor prej slabše kot boljše.
Moj trenutni procesor je Athlon 650MHZ@1050Mhz @2.5v
To sem dosegel z vodnim hlajenjem, ki je sestavljen iz Morphling1-ovega bloka. Mislim da je to ena prvih verzij bakrenega bloka. Na plati pa sem naredil še voltage mod 1&2 tako, da gre voltaža do 3v ampak je takšna napetost že prevelika in dela procesor prej slabše kot boljše.
aja....skoraj pozabu......MAX temp. je 38 stopinj celzija, kar je za tako porabo procesorja kar dobro.
Se enkrat: Je slučajno tukaj kdo iz Kopra, ki bi mi bil pripravljen posoditi ta procesor, da ga preizkusim če dela bp?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | epox 8RDA+Oddelek: Kaj kupiti | 1786 (1369) | ferdo |
» | Intel ali AMD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5380 (4337) | batiushka |
» | athlon 1G - vodno hlajenje - overclockOddelek: Navijanje | 1080 (841) | morphling1 |
» | KT7A + Athlon XPOddelek: Strojna oprema | 1982 (1516) | Jure2k |
» | AXP 1600+ in moj novi vodni blokOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1782 (1263) | kuglvinkl |