Forum » Programska oprema » VIDEO program...
VIDEO program...
usb2.0 ::
Mam en problem bil sem na sejmu v nemčiji in sem posnel cca kratkih filmčkov (10sek)...Filmi so avi, zdej me pa zanima, če obstaja kak program, da bi jest te filme zdruzu v enega, pa dodal kake efekte umes..?
CaqKa ::
http://slo-tech.com/script/forum/iskanj...
preglej najprej te teme. morjo bit vsaj tri ki se ukvarjajo s tvojo problematiko
preglej najprej te teme. morjo bit vsaj tri ki se ukvarjajo s tvojo problematiko
SanSan ::
Ne ga se z Afterefekti ze zdaj mucit. Se Premiere bo en konkreten zalogaj za zacetek.
Ce pa ti efekti v Premiere niso dovolj pa si kaksne plug-ine z neta poberi. My favorite so Holywood FX.
Ce pa ti efekti v Premiere niso dovolj pa si kaksne plug-ine z neta poberi. My favorite so Holywood FX.
SanSan pravi: poslusajte Konfucijeve modrosti.
Intl ::
usb2.0 -> Najenostavneje je da uporabiš program Virtual Dub. Tu najprej odpres prvi filmeček, nato pa appendaš drugega za drugim, dokler ti jih ne zmanjka. Tako pri avdio-u kot pri video-u nastaviš direct stream copy. In vse kar ti še ostane je da klikneš na file -> save avi.
Kar se pa afektov tiče, jih Virtual Dub nekaj sicer ponuja, samo vprašanje je če ti bodo ustrezali....
Kar se pa afektov tiče, jih Virtual Dub nekaj sicer ponuja, samo vprašanje je če ti bodo ustrezali....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Intl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 1695 (1587) | MihaFirst |
» | Kako "narediti" arhiv video posnetkov?Oddelek: Zvok in slika | 2546 (2205) | #000000 |
» | filmčki snemani z digitalcem.Kako vstavit zvok?Oddelek: Zvok in slika | 1722 (1533) | CaqKa |
» | Pinnacle Studio 8.1 - pomočOddelek: Zvok in slika | 1812 (1689) | CaqKa |
» | DV v DivxOddelek: Zvok in slika | 1727 (1625) | pivmik |