Forum » Kaj kupiti » Mp3 player
Mp3 player
Tero ::
Kaj mislite o tem mp3 playerju. Meni se zdi zanimiva cena. Drugac pa naj nebi bil tako slab.
Mp3 player Pine
Mp3 player Pine
pivmik ::
Jaz sem kupil uni prejšnjo verzijo (3 komade - prodal naprej za 2krat dražje)
So kar v redu, edino eden od mojih treh je bil malo slab, tipka je bla zjebana - sem odprl in opravil. Pol pa mi je začel praskat zgornjo stran CDjev če sem ga preveč ruknu. Pa tipke so delale čudno, kot da dela cel player počasi, počasna odzivnost, nisem mogel hitro menjavat preskakovat skladbe. Pol pa mi noče brat modrih SmartBuyev 32x tudi če so bli posneti z 12x hitrostjo. Drugače berejo vse živo od multisessionov Audio CD,MP3, RW, R... To se je dogajalo samo pri enem, ostali so delali ok, zato hrani račun in garancijo. Pa odpri in testiraj ga že v trgovini!
Prejšnji model je bil samo 15000SiT, to za anti-shockom(zelo slab!)
Pa uni brez anti-shocka je bil 9000SiT(skoraj da ni blo razlike z uni ki ga je imel!)
Če imaš kreditno kartico ti priporočam da obiščeš kako drugo trgovino na internetu, če ne pa kar kupi tle ker je kar v redu kupčija.
So kar v redu, edino eden od mojih treh je bil malo slab, tipka je bla zjebana - sem odprl in opravil. Pol pa mi je začel praskat zgornjo stran CDjev če sem ga preveč ruknu. Pa tipke so delale čudno, kot da dela cel player počasi, počasna odzivnost, nisem mogel hitro menjavat preskakovat skladbe. Pol pa mi noče brat modrih SmartBuyev 32x tudi če so bli posneti z 12x hitrostjo. Drugače berejo vse živo od multisessionov Audio CD,MP3, RW, R... To se je dogajalo samo pri enem, ostali so delali ok, zato hrani račun in garancijo. Pa odpri in testiraj ga že v trgovini!
Prejšnji model je bil samo 15000SiT, to za anti-shockom(zelo slab!)
Pa uni brez anti-shocka je bil 9000SiT(skoraj da ni blo razlike z uni ki ga je imel!)
Če imaš kreditno kartico ti priporočam da obiščeš kako drugo trgovino na internetu, če ne pa kar kupi tle ker je kar v redu kupčija.
LP, Gregor GRE^
root987 ::
ne vem, samo pred casom sem mislo kupit ttga, samo mnda ni tk fajni. ce kupujes okrog 20k dickmana ti proporocam waitec funkya al pa waitec jammina.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4769 (4141) | Klemenn |
» | MP3 Player (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6078 (4972) | Boky |
» | MP3 DiscmanOddelek: Kaj kupiti | 2093 (1653) | urkoman |
» | Gledanje filmov-zaštekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1383 (1119) | sidney |
» | Kontaminacija P2P omrežjaOddelek: Novice / Varnost | 2859 (2859) | Tomi |