» »

iOS 4 je prispel

1 2
3
»

techfreak :) ::

lurker je izjavil:

iLife ni več zraven vsakega Mac-a?

iLife varianta brez GarageBand-a je na voljo zastonj od MSja (Windows Live programi).

wade ::

IceIceBaby je izjavil:

Če pa si ljubitelj dobrega displaya in pa quality build, te morm tud razočarat, HP envy 14" ima vse še bolje kot mac (display je sploh eden najboljših v laptopu, na žalost pa še ni 13" verzije zunaj, oziroma je le stara verzija, ki je zanič).
Da ne omenjam, da imam tukaj še hdmi out, pa eyefinity za še 2 eksterna monitorja, kar lahko naredi tale majhen prenosnik kar main mašino. video hp envy 14


Ja, Envy se res klasificira kot poceni prenosnik. Zadeva je še kakšnih 100 ali 200EUR dražja od MacBook pro. Poleg tega je ima kar nekaj pomankljivosti. Trackpad je grozen, pa baterija zdrži dobre 3 ure (10 pri macbooku).

Acer ima pa probleme s kvaliteto izdelave, tako kot še vedno do zdaj. Komponente so večinoma hitrejše, baterija je slabša, izdelava je slabša (če nosiš računalnik vedno s seboj je to ključnega pomena).

Spet je podobna zadeva...računalnik je cenejši, v določenih stvareh boljši, v določenih mu manjka pa še precej do Macbooka. Cena pa tudi ni tako zelo različna.


Spet en k ne ve o čem govori.
Preber si še enkrat moj komentar. Oziroma za vsak slučaj če morda ne boš našel (je kr dolg post ja fuck), stane 999 dolarjev i5 verzija in baterija drži 7 ur, imaš pa tudi podlogo za dodatnih 7 ur. Še enkrat izvoli video, ki se ti ga ni dalo pogledati: hp evny 14

IceIceBaby ::

Ja...kje pa se ga da kupiti trenutno po taki ceni?

wade ::

Čez 3 dni je release date. Prednaročila so pa že sky high, glej forum, ki sem ga navedel, vendar temo o envy-u ;)

Zorro ::

wade je izjavil:

Še enkrat izvoli video, ki se ti ga ni dalo pogledati: hp evny 14


Dal si napačen link, namesto za HP Envy 14, je tisti o težavi iPhona 4 s signalom. HP Envy 14 pa res fletno zgleda.

wade ::

Maš res, sem pa dal v prvem postu pravilen link, za druzga pa očitno nisem niti gledal.

Da ne bo off topic:
Očitno je res nekaj narobe z reception of iphone 4, na gizmodu je že kr nekaj youtube linkov zbranih s temi težavami.

techfreak :) ::

wade je izjavil:

Da ne bo off topic:
Očitno je res nekaj narobe z reception of iphone 4, na gizmodu je že kr nekaj youtube linkov zbranih s temi težavami.

Jaz sem pa bral o težavah z reception pri nekaterih Android telefonih. Ampak seveda o tem se ne splača govoriti, glede Appla so pa vse malenkosti vsem poznane, ker vsi samo o tem govorijo.

wade ::

techfreak :) je izjavil:


Jaz sem pa bral o težavah z reception pri nekaterih Android telefonih. Ampak seveda o tem se ne splača govoriti, glede Appla so pa vse malenkosti vsem poznane, ker vsi samo o tem govorijo.


Pa ne morš primerjat teh telefonov, če je pa apple najboljši, kr poglej si njihove reklame če ne verjameš. Aja, pa še gledaš se od sedaj naprej lahko med pogovorom, NORO kajne?

evo ti tvoj nivo
najboljš da se od zdej naprej pogovarjamo samo o tem kako dober je tale novi iphone 4, bog ne daj da bi kdo omenil kakšne napake ali jih celo poročal, ker je to slabo za ugled firme, bomo že potrpeli kakršnekoli težave že ima (nima), tisti na youtubu so pa le apple haterji

techfreak :) ::

Narobe si dojel moje sporočilo. Pravim samo to, da se o Applu govori po celem svetu o vsaki napaki. O drugih proizvajalcih pa ni niti 10% toliko novic, pa tudi če so naredili hujšo napako.

Pač ima napako, ni edina. Kaj zdaj? Nevem zakaj bi bilo potrebno o tem pisati v vseh mogočih časopisih in omenjati na vseh spletnih straneh.

wade ::

Mislim da je samo eden tu, ki ni dojel sporočila.

Pa uporabimo tvoj primer: Bral si o napaki recepcije android aparatov, takoj ko se odkrije ta napaka, normalni ljudje to naglas povejo, da se popravi, treba je reportirati zadeve, ki so slabe, ki ne delajo tako kot je treba, ki bi se lahko izboljšale.
Potem pa pride en tak kot si ti (pri mac userjih jih je neverjetno veliko podobno razmišljajočih) in na vse to odgovori: PŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ, sej majo drugi telefoni tud polno napak.

A sploh vidš kolk retarded to zveni? (če ne, prosim da ne odgovarjaš, no jst ti ne bom, ker je izguba časa)

Aja pa tako tudi napredka ne bi bilo, če bi tako razmišljali kot ti. Isto je bil moj prijatelj, ko sem mu govoril da iphone rabi multitasking, mi je odgovoril, da zakaj, če pa že tako super dela in se aplikacije tako ali tako zaženejo od tam kjer se končajo. No ravno včeraj mi je pa govoril, ko si je naložil ios 4, kako super je ta nova funkcija. Ja pa sej ti tega ne rabš, če se od tam zaženejo kjer se končajo???? Če ne bi bilo takih uporabnikov, ki celo vidijo kakšne napake pri apple-u, še tega ne bi mel.

Kolk se pa govori o določenem izdelku je pa samo odvisno od uspešnosti firme na področju marketinga.
Lahko rečem, da vem veliko napak tudi o android telefonih pa niti nisem "on the market for a new phone"

techfreak :) ::

Seveda se mora o napakah govoriti. Ampak zakaj se o Applovih napakah govori 100x več kot pa o npr. Sonyjevih?

wade ::

Nevem, preber zadnji odstavek, ki sem ga napisal?

O sonyu se pač več piše o napakah pri ps3, če le obstajajo ;) Pri telefonih pa se več piše o htc-ju recimo desire ma slabši multitouch, tisti gumbek je bolj tko tko, slabše majo porihtano zbiranje texta (ni tiste lupe kot pri apple-u)
Potem za nexus one se je isto veliko pisalo, ko je prišel ven, seveda je bla vrsta težav veliko bolj podrobna, kot pa to, da ga primeš v roke in izgubiš signal. Če bi bila taka, bi definitivno vedel zanjo. Tako kot to sedaj veš za iphone, kolikšen je pa odstotek takih telefonov, pa sedaj še ni jasno. Očitno kar velik.

Kot sem napisal, večje število kupljenih telefonov, večje število feedbacka, kar je samo pozitivno in ne negativno. Vbij si to v glavo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: wade ()

PrimozR ::

Pri ostalih proizvajalcih smo napak vajeni, pri Applu pa ne. Potem imaš pa še vse haterje, ki te napake toliko bolj izpostavijo. Procent haterjev je pa verjetno daleč največji za Apple (največ ekstremistov v obe smeri).

Glede Desire (oz. Androida) in pozicioniranja teksta, don't get me started on that...

wade ::

To je edina možna slaba lasnost, ampak taki si ponavadi ne lastijo njihovega izdleka, kar lahko razbereš med vrsticam če ne drugega in ignoriraš njegov post. Poglej si rajš njegov hate defending post. Očitno tisti, ki so tako zgodaj dobili novi iphone niso haterji in da so slednji že toliko poročali o tej težavi, je to čisto upravičeno in pravilno.

Kaj bi dal jst za vse izdelke takšen feedback in to še na youtubu. Se spomnim ko sem tako pol leta kupoval monitor kjer je feedback veliko manjši kot pri telefonih in sem moral prebrati vse možne forume, da sem slišal za napake, ki jih v reviewih (ki so po možnosti še plačani s strani proizvajalca) niso omenjali. Ampak se je splačalo in sem danes maximalno zadovoljen, pa čeprav sem odštel 3x preveč denarja.

darkolord ::

Pri ostalih proizvajalcih smo napak vajeni, pri Applu pa ne.
Pri Applu smo jih vajeni, ampak jih samo probamo nekako zakriti ("kdo to rabi" ali "nepomembna malenkost" ali "tebi pa noge smrdijo")

PrimozR ::

Al pa tko :D
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Apple izdal iOS 5, iTunes 5, iCloud in Mac OS X 10.7.2

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
2711526 (9297) MrStein
»

Applova predstavitev - iOS 5, iCloud, iPodi, iPhone 4S (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
12436408 (30800) Lonsarg
»

Applova predstavitev - povzetki prodajnih statistik (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
7922082 (19350) pleomax
»

Apple WWDC: iOS 5

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
219130 (7736) zee
»

Apple je po pričakovanjih predstavil iPad 2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
19252966 (45208) malix

Več podobnih tem