» »

tv plazma se sama ugasne NUJNO

tv plazma se sama ugasne NUJNO

z5row ::

Bi kdo vedel kaj naj bi bilo lahko narobe z mojim tv.jem??

Tv me je naenkrat zacel zezat in sicer se kar sam od sebe ugasne oz. zmanjka tona in slike kot bi se ugasnil, vendar led lucka se kar gori zeleno oz. kot naj bi bil tv prizgan.
Ce ga probam ugasnit na daljinca, ali na knof na tv.ju ni spremembe razen da led lucka zagori rdece kot ko je tv v stand - by funkciji.
Ce pa tv odklopim iz stroma in ga nato spet priklopim nazaj zacne delati normalno, vendar vedno za manj casa ko se spet zgodi isto. Ko se mi to zgodi prvic in ga potegnem ven iz stroma in nato vklopim nazaj dela cca 15 min pa ponovi in tako se nadaljuje vse dokler se to ne zacne dogajati da tv crkuje vsakih 3 minute.
Mam pa obcutek da dlje kot je tv odklopljen iz strooma in ga nato nazaj vklopim dlje nemoteno dela.
Gre za plazma tv Philis model 42PF3320/10.

Prosim za kak nasvet kaj bi lahko bilo da usaj vem preden ga nesem na servis oz. koliko naj bi le ta stal da vidim ce se ga sploh splaca popravljat.



tnx....

Opkow ::

To mi deluje, da je problem v tem, ko se televizja pregreje se ugasne. Si preveril, ce ima ventilator zadaj in ce dela normalno. Druga varianta je da imas hladne lote na vezju in ko se ogreje izgubi kontakt.

Scorpia ::

Verjetno je težava v samem napajalniku, kjer kakšen del ne opravlja svojega dela kot je recimo napihnjen kondenzator. Ponavadi je zamenjava tega nekaj minut dela, ponavadi nebi smelo biti drago, sam danes vsak hoče zaslužit.
////

hodu63 ::

Proizvajalec (Philips) zahteva menjavo celotnega mrežnega modula. Če boš nesel na pooblaščen servis, bodo verjetno to tudi napravili (drago!!!!).

l.p.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se mi ne zažene (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5215064 (4815) acookook
»

Reset bios

Oddelek: Pomoč in nasveti
321723 (1307) DeeCoy
»

Računalnik se ne zažene več

Oddelek: Pomoč in nasveti
283543 (2949) STU-III
»

PC se restarta ob vklopu - baterija?

Oddelek: Pomoč in nasveti
181587 (1443) Pyr0Beast
»

EPOX 8RDA+ ckrnila?

Oddelek: Strojna oprema
19972 (742) WhiteWolf

Več podobnih tem