» »

GTA3 sesuvanje

GTA3 sesuvanje

Poletnik ::

Folk dejte mi pomagat. Igra se mi sesuva po kakih 5 min igranja. zakaj je to dobro?

Predator ::

glede na zelo natačne podatke ki si jih ponudil ti lahko zanesljivo rečem da je to zato ker sta jupiter in saturn zašla v svojo meno in zvezdica zaspanka prečka kozmo hiper ravnino tvoje sreče , napolitanska kostilacija zvezd pa se je postavila v peterogram >:D

dejmo no a je težko napisat verzijo winsow, pa kakšen problem je ( igra zmrzne , potreben reset kompa, grafika skače, nenadoma roza medvedki skačejo po ekranu... ), ali je stvar updatana.... :\

Imam P4 1700:) , graficna GF4 mx440:O , 256 DDR:P , 60G maxtor;) , Sis 7012 integrirana zvocna ;( ( neki sm slisal da zarad integrirane zvocne steka, ampak sm dal zvok na off in zvocno onesposobo pa se vseen steka);( . Igram igro in recimo ko pridejo policaji do mene, ko me lovijo igra enostavn pocaka slisim zvok "click" in pritisnem enter in me vrze na namizje? Za porocilo napake mi napise : AppName: gta3.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: gta3.exe
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0017c95a

Aja mam pa XP pro:) . Ne vem v cem je problem. Dal sm patch za verzijo 1.1, audio patch, Xp patch, se driverje za graficno in zvocno sm nadgradil pa nc ne pomama. Pomahajte mi!

A res nihce ne pozna resitve na moj problem...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7 - COD2 Multiplayer problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
72880 (2040) xrotek
»

Subtitle Workshop, včasih oz. večinoma ko odprem napaka.

Oddelek: Programska oprema
51167 (1108) GaS
»

Poročilo o napaki pri odpiranju iger

Oddelek: Pomoč in nasveti
7950 (876) waLkeR^!
»

problem z grafično

Oddelek: Strojna oprema
121162 (1006) maticm
»

Medal of Honor Allied Assault Breakthrough?

Oddelek: Igre
151530 (1192) teleban

Več podobnih tem