Forum » Pomoč in nasveti » Poročilo o napaki pri odpiranju iger
Poročilo o napaki pri odpiranju iger
AhYm ::
Vsakič ko poskusim zagnati igro (Fifa 06, NFS MW, MFS P2000, ...) se mi najprej pokaže majhna slika (kot je treba), ki nakazuje nalaganje igre, preden se začne fullscreen. To sliko ima večina iger (vsaka svojo). Upam da veste o čem govorim.
Ta podoba pa namesto da bi se nadaljevala z začetkom igre mi po malo daljšem času (NFS MW 3 min do poročila, Porsche 2000 mi stemni ekran, kot da se bo začelo in se potem spet vrne v Windows in izpiše poročilo o napaki) prekine in mi napiše Microsoftovo poročilo o napaki. Piše pa to, da so nastale težave z IDjem, licenco in programsko opremo/sistemom (če je potebno povejte pa vam celega napišem). Težava nastane z zagonom igricinega .exe fajla.
A slučajno kdo ve kaj je narobe? Mogoče grafična pokvarila? Driverji so po mojem mnenju pravilno nameščeni in najnovejši.
Napaka se pa je začela ko sem prvič inštaliral Fifo 2006. Prvi dan mi je pravilno delala. Naslednji dan pa je bila pri zagonu neka zmešnjava (ne vem natančno kaj je bilo, pač ni hotelo delati, nisem pa nič spreminjal oz. dodajal kakšnih novih programov med tem) in od takrat mi nobena igra noče več delati.
Mi pa še vedno delajo winamp, explorer in vse drugo. Prosim za pomoč.
Bi mogoče formatiranje diska pomagalo?
Ta podoba pa namesto da bi se nadaljevala z začetkom igre mi po malo daljšem času (NFS MW 3 min do poročila, Porsche 2000 mi stemni ekran, kot da se bo začelo in se potem spet vrne v Windows in izpiše poročilo o napaki) prekine in mi napiše Microsoftovo poročilo o napaki. Piše pa to, da so nastale težave z IDjem, licenco in programsko opremo/sistemom (če je potebno povejte pa vam celega napišem). Težava nastane z zagonom igricinega .exe fajla.
A slučajno kdo ve kaj je narobe? Mogoče grafična pokvarila? Driverji so po mojem mnenju pravilno nameščeni in najnovejši.
Napaka se pa je začela ko sem prvič inštaliral Fifo 2006. Prvi dan mi je pravilno delala. Naslednji dan pa je bila pri zagonu neka zmešnjava (ne vem natančno kaj je bilo, pač ni hotelo delati, nisem pa nič spreminjal oz. dodajal kakšnih novih programov med tem) in od takrat mi nobena igra noče več delati.
Mi pa še vedno delajo winamp, explorer in vse drugo. Prosim za pomoč.
Bi mogoče formatiranje diska pomagalo?
Na muč!
Evo poročilo:
Podpis napake: AppName: speed.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: ~df394b.tmp
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00084c9c
Podrobnosti o poročanju:
To poročilo o napaki vključuje informacije o stanju programa speed.exe, ko je prišlo do težave; različici operacijskega sistema in strojni opremi, ki jo uporabljate; vaš digitalni ID izdelka, ki služi za identifikacijo vaše licence; in IP (Internet Protocol) naslov vašega računalnika.
Podpis napake: AppName: speed.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: ~df394b.tmp
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00084c9c
Podrobnosti o poročanju:
To poročilo o napaki vključuje informacije o stanju programa speed.exe, ko je prišlo do težave; različici operacijskega sistema in strojni opremi, ki jo uporabljate; vaš digitalni ID izdelka, ki služi za identifikacijo vaše licence; in IP (Internet Protocol) naslov vašega računalnika.
Na muč!
Ko sem š eeno igro probal mi je na console napisalo Could not open OpenGL subsystem.
A potem je open gl kriv? se ga da kje downloadati?
A potem je open gl kriv? se ga da kje downloadati?
Na muč!
darkolord ::
Če imaš nVidia grafično kartico, downloadaj najnovejše driverje (še enkrat) in jih inštaliraj
Sparky69 ::
Jaz tudi pravim: directX in najnovejše gonilnike še enkrat gor daj!
World is my playground
waLkeR^! ::
OpenGL Subsystem -> reinštaliraj že-inštalirane drajverje, ali pa reinštaliraj igrico, men je pomagalo pa tanove gonilnike in posodobitve si dej gor, za grafično, in pa za vse ostalo kar pripomore za boljše igranje
Don't annoy me. I can be really really strange.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty 2 -multiplayer način ne delaOddelek: Igre | 3969 (1547) | xrotek |
» | Subtitle Workshop, včasih oz. večinoma ko odprem napaka.Oddelek: Programska oprema | 1165 (1106) | GaS |
» | Problem z nvidioOddelek: Pomoč in nasveti | 1535 (1283) | lanicorec |
» | Medal of Honor Allied Assault Breakthrough?Oddelek: Igre | 1528 (1190) | teleban |
» | Problem z zagonom iger RTCW in MOHAAOddelek: Igre | 2649 (2333) | Flay |