» »

3d ocala

3d ocala

jeb ::

Ima mogoce kdo od vas izkusnje z njimi? Mislim na tiste modele, (oz. kaksne podobne) ki jih je nekaj casa prodajala Elsa (pa so tut delala samo z njihovimi karticami-bedno). Se pravi, shutter glasses.
Pa ne mislim samo tko, da jih je imel par minut na nosu, ampak da je spilal dlje casa z njimi, jih sprobal na raznih spilih? Jest sm eno tako zadevo sprobal na enmu sejmu, pa je blo bolj bedno. Po drugi strani sem pa enkrat v Jokerju za neka Elsina ocala bral, da so super, prevsem v dirkacinah.
In, a je res, da dolga neprekinjena uporaba pogosto povzroca glavobole??
Zdi se mi tut, da odkar ni Else, tudi ni kaj pametnega za kupit. Ali pac je? Kje in kaksne modele?
Hvala...
  • spremenil: jeb ()

Chessman ::

Za optimalno igranje si moral imeti na monitorju frekvenco osveževanja čez 130. V takem primeru je potem frekvenca za posamezno oko čez 60Hz. Glavoboli po dolgotrajnem igranju nastopijo ponavadi prav zaradi tega ker je frekvenca preniska. Verjamem da pravega efekta na sejmu nisi opazil, ker je potrebna zelo natančna nastavitev za vsako igro in predvsem za vsakega uporabnika. Na sejnih se to ponavadi nikoli ne naredi. Vsak uporabnik uporablja enako nastavitev. Glede tega da si rekel da elsina očala niso delala drugje kot na elsinih karticah pa ti povem da ni res. Elsina očala so delala na vseh Elsinih in na vseh nVidia grafičnih karticah. Je pa res da niso delala na vseh karticah, predvsem na vodooju ne, je pa bil takrat v SLO zelo priljubljena kartica.

Glede iskušenj pa toliko, imel sem jih doma, v službi smo jih prodajali, in parkarat sem bil po teden dni tista oseba ki je na sejmih skrbela zato da bi delala čim bolje. Čeprav kot sem že rekel zaradi tega ker je bilo ponavadi prevelika gneča, očal nismo optimalno nastavljali.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Z Nvidio bodo lahko vse igre 3D

Oddelek: Novice / Igre
357953 (3266) xsannyx
»

Elsa 3d očala

Oddelek: Kaj kupiti
253298 (2733) mkonci
»

MX2 to Quadro 2 (je že kdo?)

Oddelek: Pomoč in nasveti
9848 (711) faca9
»

Namestitev Blueorba na 3D Prophet II MX

Oddelek: Pomoč in nasveti
101405 (1262) megane
»

Ima kdo ELSA Microlink 56k USB?

Oddelek: Strojna oprema
111528 (1440) Loki

Več podobnih tem