» »

Ima kdo ELSA Microlink 56k USB?

Ima kdo ELSA Microlink 56k USB?

BlackHole ::

Če ima kdo ta modem, mi naj prosim javi, kje je dobil driverje in katero verzijo uporablja. Jaz sem kupil ta modem v AUT, zarven sem dobil CD z driverji, vendar jih nikakor ne gre instalirat oz. jih gre instalirat vendar pred tem javi da driverji niso napisani za to napravo. Ko ji instaliram pa je device manager klicaj in seveda modem ne dela. Je USB, priklopljen je, tudi zazna ga ampak driverjev pa ne sprejme, ELSINa internet stran pa nekaj zajebava trenutno.

Izak ::

Nimam tega modema imel ga je en frend in sem mu ga instaliral! Ceprav je bil interni so driverji jebali in tudi ko sem ga vrgu gor ni delal! DELA SAMO NA NOVIH DIGITALNIK CENTRALAH! PAZI NA TO! V neki racunalniski trgovini so mu ga dali noter ne da bi vedeli da dela samo na digitalnik centralah! Ki pa je 20 km vn iz ng nimamo! >:D

BlackHole ::

Moj problem ni v digitalni centrali, ampak v tem da windowsi ne prepozanjo driverjev, ki bi morali biti pravi, zato tiste ki imajo ta modem prosim za nasvet. Pa še nekaj, kaj lučka za Power mora goreti, kadar modem ni v uporabi, pazi modem je USB.

BlackHole ::

A res nobe nima USB modema?

XCT ::

Dober dan Madžarek.
1. A si probal dat vtič USB v onega ko imaš miško. Mogoče it usb port ne dela.
2. Probaj uporabiti Standard USB Modem drivers - kar te iz Widowsov. Samo toliko, da vidiš ali modem sploh dela (kumunicira z računalnikom).

Gonilnike imaš na :
Beta : ftp://www.elsa.de/pub/FILES/DATACOMM/MICROLNK...
za WIN 98 :ftp://www.elsa.de/pub/FILES/DATACOMM/MICROLNK...

Sašo

BlackHole ::

Zdaj boš pa še ti pameten. Te driverje že imam pa tudi menjal sem že USB port. ZIP disketnik mi je delal v vseh portih, tako da ni probkem v portu.

BlackHole ::

Modem sem priklopil še na drug računalnik - Win98 (na mojem so WIN98SE). Ko ga je zanzalo, sem vse naredil enako kot prvič, le da ja sistem tokrat zahteval WIN98 CD, ko sem ga vstavil, mi je instaliralo napravo "sestavljena USB naprava" le da je potem takoj zaznalo
še dve napravi, za katero spet nisem našel pravih gonilnikov. Vendar pa zdaj lučka na modemu gori. Mislim da z modemom ni nič narobe samo neka bedna fora mora bit. Dajte prosim čimveč predlogov.

Loki ::

Umm lamer, Slovenija je ze vsa digitalna - s tem seveda mislim na telefonske centrale.8-O

Izak ::

Roberto pri nas do pred nekja tedni ko se niblo digitalne centrale >:D je mel frend ta modem in mu ni delal zaradi tega mel je pa internege! Sem doma iz nekega kraja pri ng in so komi zdej zamenjali centrale! :D

miranpozar ::

Skoraj sigurno so driverji! A Elsina www stran še zajebava?

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

BlackHole ::

Driverje sem potegnil z Else pa so enaki kot na cd-ju in tudi ne delajo, sem probal,
tudi v Win ME, ki ima te driverje niso bili pravilni. Zdaj sem pisal na Elso in so rekli da mi bodo poslali nek drug CD, pa ne vem v čem je fora.

Loki ::

Lamer a ti to mislis v celi Sloveniji al tam, kjer ti zivis?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siemens I-surf USB ISDN modem problem...

Oddelek: Strojna oprema
141477 (1263) amigo_no1
»

3Com USR ISDN Pro Ta

Oddelek: Strojna oprema
281750 (1409) Wad@
»

USB ali com port

Oddelek: Pomoč in nasveti
271778 (1564) cekr
»

ISDN problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
9834 (679) jansko
»

Proklet modem!

Oddelek: Pomoč in nasveti
161649 (1448) su37

Več podobnih tem