» »

Namestitev Blueorba na 3D Prophet II MX

Namestitev Blueorba na 3D Prophet II MX

Nightmage ::

Videl sem, da lahko fino poskodujes kartico, ce menjas tist drek hladilnik ki ga ima 3D Prophet II MX po defaultu z Blueorbom.
Zanima me: - ali gre sploh Blueorb na to graficno
- na kaj moram biti pozoren pri odstranitvi default hladilnika oz kaksen je postopek?


Ima kdo izkusnje s tem?
-------Eppur si muove!-------

YiMMi ::

Ce se tega nisi nikoli delal nesi rajsi v trgovino
kjer bos kupil blue orba..mogoce ti bodo naredili zastonj...kar se tice samega hlajenja pa je blue orb dobra izbira:D

MaJsTeR ::

Jaz sem mel podobne teževe ko sem na mojega Prophet II MX DD montiral Blue Orba...hladilnik sem odstrano z izvijačem tako, da sem ga zadegal pod hladilnik ter na ploščo nekaj podstavo tako da sem imel vzvod...in poglej ga orba, odleti ko raketa...potem malo skrampaš ostanke lepila dol nato pa lahko ugotoviš, da sploh ne paše gor...tako kot sem jaz...tako da sem ga lahko veselo pobrusil na dveh straneh da se je potem končno gor vlegel ne, da bi ga kje kaj tiščalo..zelo nehvaležen postopek...ne priporočam:D

Pretorijanec ::

Je velik lazji, ce bos lukne na Blue orbu mal puvecu. Jz sm jih z bormasino pa treba je zvrtat eno malo lukno se v rebra ud Blue orba, da gre en kondenzator not. Drgac pa je razlike u temp. FULLLLLL!

NiggerBob ::

???????? Kakšnega Propheta MX to sploh imate ??????
No mojem je hladilnik pritrjen z dvema plastičnima pinoma in sploh ni lepljen
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"

alien-w ::

pr mojmu tut nc ni blo treba modificirat. Jest mam Guillemot (hercules) 3d prophet 2 MX --> modra kartica,ki ni polne širine, temveč je precej ozka.
Ja v trgovini ne vem, ce ti bojo gor dajal. Pr mlacomu vem da niso hotl, ker s tem itaq izgubis garancijo. Sicer je pa itaq zelo na izi. najprej kartico mal shladis (zunanja temperatura je cisto dovolj) potem pa sraufnciger pod rebra pa krck... in gre dol.Pa previdno, sej se nikamor ne mudi.

Nightmage ::

Eh qrac, nic ne bo s 3D Prophetom, glih sm dobu od ELSE Gladiac MX kartico. Blah , teta poslala iz nemcije za nov let. JEBEMTIBOGA! A kdo ve kako se na to kartico nastima blueorb ker je mal mejhna.:8)
-------Eppur si muove!-------

frudi ::

Nightmage, res, popolnoma se strinjam s tabo. prava katastrofa je mx-a dobit za novo leto. mislim, kako si tvoja teta sploh drzen. po moje najboljše, da ga kr stran vržeš. nekateri odrasli res nimajo pojma......
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Nightmage ::

Ne, lej fora je v tem, da sem ze jaz skoraj kupu 3D Propheta II MX, ehhe...Pa bi mel pol 2 GeForca :(, finta je pa samo v tem, da elsin GeForce2 MX nima venta in ima samo mali pasivni hladnjak in je seveda brez luknjic , da bi lahko dal gor Blue orba. Tako da moram sedaj dobit en drug ventilator. NI finta v tem da nisem hotu Geforca , slucajno sem pa omenu teti ja da so elsine kartice dobre ampak nisem si 100% mislu da mi bo poslala Gladiaca.
;)
-------Eppur si muove!-------

Pretorijanec ::

Nigtmage: poslus ti mene! Blue orb GRE gor na tvojo Elso! Kako? Retail hladnjak dol sprau, ce ne ves kako, prasi, in gor prpopi Blue orba. Kako? Blue orb pride u kompletu z termalnim trakom, za use tiste nesrecneze k nimajo luknc. Torej ga sam gor na cip prpopas iz termalnim trakom.

megane ::

Tudi sam imam 3D Propheth 2MX in gor inštaliranega Blu Orba brez kakršnih koli težav - samo da mi ga je gor dal moj serviser brez težav haladi pa neverjetno ker piha tudi po ramu. Po eni uri in pol igranja Quake je bil na otip komaj topel tudi ram ni bil vroč pri 220/200 MHz.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Inno MX400 64Mb TV out

Oddelek: Navijanje
191382 (1155) Binji
»

intel retail na geforce2 mx

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
22951 (719) AvAkI
»

Hlajenje Geforce 2mx

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
81258 (1143) element
»

Blue orb

Oddelek: Pomoč in nasveti
71035 (939) Loki
»

Blue Orb

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
171826 (1575) MaJsTeR

Več podobnih tem