Forum » Pomoč in nasveti » Procesor deluje na pol?
Procesor deluje na pol?
scorpy ::
Stvar je taka. Prijatelj je menjal hladilnik na CPUju (duron) in je med dol-vzemanjem starega hladilnika, jedro procesorja malce stisnil - jedro se je malce vdrlo. no, potem je vse skupaj sestavil, in zdej ima problem: ko je zagnal comp, mu je vse delovalo ok, do začetka nalaganja oken. takoj nato zmrzne. Potem je formatiral in hotel nanovo naložit okna XP. no, takoj tam na začetku inštalacije, ko bi moglo kopirat fajle, se stvar ustavi in izpljune nek čuden error (nekaj v stilu drive a: failed (a, ker je bootal iz diskete)). Je probal inštalirat win98, winme, pa še linux, a vedno se takoj na začetku vse ustavi, vse kar lahko naredi je, da zažene comp iz boot diskete in pride v dos. edini programček, ki mu zalaufa, je edit.com .
Torej, je možno da bi bil procesor kriv? Jaz sem do sedaj mislil, da procesor dela, ali pa ne dela.
Ima kdo kake ideje?
Torej, je možno da bi bil procesor kriv? Jaz sem do sedaj mislil, da procesor dela, ali pa ne dela.
Ima kdo kake ideje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Starejši PC, čudno, počasno delovanje.Oddelek: Strojna oprema | 1729 (1337) | billy |
» | Pregrevanje procesorjaOddelek: Strojna oprema | 1499 (1053) | matejmesar |
» | Kaj je krivo da na računalnik ne gre nasneti sistema?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1098 (814) | s1e2x3y |
» | Crkovanje AMD 2500+Oddelek: Strojna oprema | 2016 (1237) | jest10 |
» | Hlajenje in navijanje Radeona 9500pro (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5223 (4492) | Gejmer |