» »

ChatRoulette bo očiščena perverznežev

ChatRoulette bo očiščena perverznežev

TechCrunch - Se še spomnite domnevno revolucionarnega orodja za povezovanje na internetu ChatRoulette, o katerem smo pisali februarja? Spletno stran je postavil ruski najstnik Andrej Ternovski in je uporabnika ob prijavi povezala z naključnim obiskovalcem strani nekje drugje. Bistvo je videopovezava, saj je bila zaželena spletna kamera, tako da bi se lahko uporabnika videla, kramljala in tudi pisala. Žal se je vse skupaj izrodilo v parado moških spolnih organov (ena boljših parodij na The Daily Showu). Da ne bi stran potonila kot en izmed bolj sprevrženih krajev na spletu, bodo stran otrebili nečednih posnetkov.

Po prihodu v ZDA so Ternovskega razni poslovni angeli in upravljavci skladov tveganega kapitala domala zasledovali, saj so bili prepričani, da je ChatRoulette naslednji veliki hit. Ker je stran hitro postala sinonim za nečíste kotičke spleta, je navdušenje hitro plahnelo. Zato bodo uvedli poseben algoritem za prepoznavanje podob, ki bo avtomatično odfilitriral posnetke moškosti. Prav tako bodo uporabnike, ki tovrstne posnetke pošiljajo pogostoma, označili z zastavico. Na ta način želijo na stran ponovno privabiti ljudi, ki se dejansko želijo spoznavati z ljudmi s celega sveta.

Ternovski je zavrnil mnogo ljudi, a se je po pomoč obrnil k ustanovitelju Napsterja Shawnu Fanningu. Sedaj sta dve možnosti. Bodisi bosta sama popravila ChatRoulette ali pa se bosta po pomoč zatekla k drugim podjetjem v Silicijevi dolini in stran bo postala še ena izmed članic IT-ekosistema. V vsakem primeru je treba ChatRoulette očediti hitro, sicer bo stran pristala na smetišču zgodovine.

15 komentarjev

filip007 ::

Zelo smešno, video avatar...HAHAHA
Palačinka z Ajvarjem in stopljenim sirom v mikrovalovki.

lebang1 ::

Tody ::

Terro bo razočaran :D

vorantz ::

Ta mi je huda :))

guest #44 ::

Mam že novo idejo za porno stran! :D

BigWhale ::

A samo moskosti bodo odstranili? Kaj pa zenskosti? :>

LordPero ::

lebang1 je izjavil:

"If you want to find quality friends, you have to wade through all the dicks first." :)

Hehe, itaq smo se naucili, da prevec frendov skodi egotu avatarja :).

Me pa nasploh fascinira, koliko casa ze ta zadeva deluje.
LordPero

Masamune ::

vsak tretji si ga drka...
lp, j

whatever ::

Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Okapi ::

Meni se pa zdi prav smešno, kako vsake toliko časa kdo odkrije toplo vodo. Natanko to (z drkanjem vred) je bil že pred 10+ leti NetMeeting.

O.

techfreak :) ::

Okapi je izjavil:

Meni se pa zdi prav smešno, kako vsake toliko časa kdo odkrije toplo vodo. Natanko to (z drkanjem vred) je bil že pred 10+ leti NetMeeting.

O.

NetMeeting je medtem že propadel, očitno ni bil dovolj popularen. Poleg tega mlajši (vključno z mano) sploh ne poznamo tega programa.

Tody ::

Sej tud ne poznate, programa ki ga je MS dal ven ki je deloval kot irc samo da je zgledal kot strip :D Poleg tega imate zdaj 100x več možnosti za komuniciranje kot jih je blo prej :)

gendale ::

Bananovec ::

Odobreno s strani Medoja Pedoja! ;)))

[D]emon ::

Tody je izjavil:

Sej tud ne poznate, programa ki ga je MS dal ven ki je deloval kot irc samo da je zgledal kot strip :D Poleg tega imate zdaj 100x več možnosti za komuniciranje kot jih je blo prej :)


Microsoft Chat, nacickan IRC client, ki je bil po hitrem postopku banan z lepega stevila networkov, ker je v primeru, da je uporabnik imel vkljucen comic mode, zasmetil s celim kupom kontrolnih stringov, ki jih je razumel le MS Chat. Hvala bogu, da je odsel na smetisce zgodovine.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Chat

Oddelek: Loža
151274 (626) Zajec123
»

Apple omilil pogoje uporabe za pisce naročniških aplikacij

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
54145 (3594) MrStein
»

ICQ - katastrofa

Oddelek: Pomoč in nasveti
81139 (768) amigo_no1
»

Kako pokukati v življenje naključnega uporabnika spleta - ChatRoulette

Oddelek: Novice / Zasebnost
256527 (4597) MrStein

Več podobnih tem