Forum » Kaj kupiti » Katero TV kartico?
Katero TV kartico?
T.A.D.E.J ::
Živjo!
Zanima me kako kaj delujejo TV katice? Zanimajo me predvsem te na USB priklop, ker iščem za prenosnika.
Kakšna je ralika med USB in PCI karticam, na kaj moram biti pri nakupu najbolj pozoren...?
Kakšen dober nasvet bi prav prišel.
Lp, Tadej
Zanima me kako kaj delujejo TV katice? Zanimajo me predvsem te na USB priklop, ker iščem za prenosnika.
Kakšna je ralika med USB in PCI karticam, na kaj moram biti pri nakupu najbolj pozoren...?
Kakšen dober nasvet bi prav prišel.
Lp, Tadej
popster ::
Usb so dražje,
delujejo lepo in še lahko snemaš na timer in to. Drugači pa je internetna TV (miro) vsak dan boljša..
delujejo lepo in še lahko snemaš na timer in to. Drugači pa je internetna TV (miro) vsak dan boljša..
T.A.D.E.J ::
Hvala za odgovor.
Potem priporočaš raje USB tam 30-60EUR bi dal...a se za takšen denar dobi že dobra? Od česa je odvisno delovanje programov...a deluje kot antena in zajame programe v bljižini al kako(delata gor tud Pop Tv in A kanal)?
Potem priporočaš raje USB tam 30-60EUR bi dal...a se za takšen denar dobi že dobra? Od česa je odvisno delovanje programov...a deluje kot antena in zajame programe v bljižini al kako(delata gor tud Pop Tv in A kanal)?
popster ::
Antena je posebej
Usbjko lahko marsikam vtaknes, je pa malo drazja
delujejo lepo in še lahko snemaš na timer in to.to je blo misljeno za vse kartice.
Usbjko lahko marsikam vtaknes, je pa malo drazja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kateri poceni router?Oddelek: Kaj kupiti | 1084 (839) | starfotr |
» | Varovalka na wifi kontroloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3400 (3084) | int47 |
» | USB ključ v FATOddelek: Pomoč in nasveti | 5737 (5357) | bbenci2 |
» | digitalni sprejemnik Si-digi DT-12 SDOddelek: Pomoč in nasveti | 6330 (5408) | anika87 |
» | Pomoč pri nakupu marsičesa - projektOddelek: Kaj kupiti | 1306 (948) | cukl |