Forum » Kaj kupiti » Kateri poceni router?
Kateri poceni router?
Marko84 ::
Kateri poceni router mi priporočate, da ima timer in, da se da nastavit omejitev RANGEA? Pri telekomovih modemih lahko recimo že serijsko naštelaš na 20% range.
Obstaja kaj takega v rangu 10-20 EUR pri nas? Limit range in Timer za ponoči, to je vse kar rabim. Thanks.
Obstaja kaj takega v rangu 10-20 EUR pri nas? Limit range in Timer za ponoči, to je vse kar rabim. Thanks.
- zaklenil: bluefish ()
Han ::
10-20 eur routerji so precej omejeni in slabše podprti z npr. OpenWRT, ki to načeloma omogoča.
mzakelj ::
Tenda vem da ima vse to not, samo so pa drugače tako en drek. Lih za AP je še, de bi pa routalo pa je bolj švoh.
Potem bo tenda glih zame:) ker itak mam preko kabla. Gre se mi da mi glavni modem izklapla od 00:00 do 7:00h. OD A1 modema ni nič, ne da se rangea regulirat in tudi timerja ne. Zato morm posebej nabavt.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Marko84 ()
bluefish ::
Če imaš preko kabla, zakaj potem brezžični router?
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: bluefish ()
rabelj5 ::
Kateri poceni router mi priporočate, da ima timer in, da se da nastavit omejitev RANGEA? Pri telekomovih modemih lahko recimo že serijsko naštelaš na 20% range.
kje je ta opcija?
Jaz imam preko kabla, ampak so že drugi živi, ki nimajo.
Opcija je če vtipkaš 192.168.1.1. user/user ali admin/admin in naštimaš.
Opcija je če vtipkaš 192.168.1.1. user/user ali admin/admin in naštimaš.
starfotr ::
https://slo-tech.com/forum/t509478/3799
Že 1001 tema, vsak dan znova odprta. Imamo zato namensko temo.
Že 1001 tema, vsak dan znova odprta. Imamo zato namensko temo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pralni stroj Beko - izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26316 (4566) | MIHAc27 |
» | Sobni ventilatorOddelek: Loža | 4286 (3085) | Highlag |
» | Snemanje TV prek računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1182 (747) | Latex |
» | Pomoč alarmne ure v c++Oddelek: Programiranje | 937 (605) | technolog |
» | C# ProgramOddelek: Programiranje | 3095 (2018) | Spura |