Forum » Zvok in slika » voodoo 3500
voodoo 3500
gorenc ::
ne, ne, ne, ne rabim zase (imam geforca DDR), ampak en moj prijatelj zaradi pomanjkanja prostora potrebuje tuner + solidno in stabilno kartico za nedeljske voznje z GP3 in Colinom.
Filo ::
Jest mam vudu-ja 3500. Pa ti povem da oddaja tuner prevec toplote,(ce je przgan al pa ne), kr se pa tice fps-jev v q3 (65) je pa zame gud (ZAENKRAT). Zdej ce un tvoj frend rabi za nedeljske voznje, si nej kup! Drgac pa na lastno zeljo. Zdej jest cakam da se dnar na kapa za MX-a. Zaenkrat jest to toploto odvajam z 120mm stranskim fanom.
luni ::
Ce rabis dobro, poceni karto s TV Outom potem nimas drugega iskat kot GeForce2 MX, kako verzijo s TV Outom pac. Trenutno so ze manj, kot 35K, tako da je cena prav neverjetna.
J-A-G lepo je, da kazes svoj fanatizem do 3DFXa, ampak probaj se vzdrzat dajanja nasvetov, ki bodo drugim SKODILI. Ok?
J-A-G lepo je, da kazes svoj fanatizem do 3DFXa, ampak probaj se vzdrzat dajanja nasvetov, ki bodo drugim SKODILI. Ok?
Artificial Intelligentia
Kukr sem jest gledu cene je bil MX okol 30K. Zdej kok pa pride z TV-OUT-om pa ne vem, sam pomoje da ni ne vem kaksne razlike. Pa itak mi zaenkrat moj VUDU, cist kul dela in ni nobene panike. Sej današnje grafične kartice prekašajo zahtevnost, ki jo postavljajo igre!
Tako da, ce nisi ne vem kaksn OC al pa ne vem kaj, je cist kul v bistvu, ce kups enga voodooja3 2000/3000!
Pa te bo prslo velik cenej. O MX je res popularen, ampak kot sem ze prej reku, za OC-je al pa ne vem kere ljudeke:)))
V bistvu zakljucek je, da je vse odvisen kok denarja si pripravjen dat!!!
Tako da, ce nisi ne vem kaksn OC al pa ne vem kaj, je cist kul v bistvu, ce kups enga voodooja3 2000/3000!
Pa te bo prslo velik cenej. O MX je res popularen, ampak kot sem ze prej reku, za OC-je al pa ne vem kere ljudeke:)))
V bistvu zakljucek je, da je vse odvisen kok denarja si pripravjen dat!!!
luni ::
Filo tip pravi, da rabi TV Out... torej razni V3 2&3k odpadejo. Po moje bi se splacalo premislit tudi o Radeonu VE in mogoce celo Matroxu G450, toda te kartice so drazje od MXa in se pocansjese v igrah, tako da...
Artificial Intelligentia
Caboose ::
Kje bi pa ti dal 40k?
Čeprav sem 3Dfx fanatik tolko pa spet nebi dal zanj! Kupi raje V3 3k TV-out...sam ga posedujempa z njim ni problemov..pa še bolj poceni je.. če pa hočeš zmogljiost pa flashaj BiOS z tistim od 3500 Tv (!!!) potem pa ne pozabi BORB-a!
Čeprav sem 3Dfx fanatik tolko pa spet nebi dal zanj! Kupi raje V3 3k TV-out...sam ga posedujempa z njim ni problemov..pa še bolj poceni je.. če pa hočeš zmogljiost pa flashaj BiOS z tistim od 3500 Tv (!!!) potem pa ne pozabi BORB-a!
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
Ja priznam sem se zmotu ....
GEjforce RULZ....................................ce si gej
Ne, sej to ne zveni da sem 3dfx fanatik.
Kukr sem reku:"
V bistvu zakljucek je, da je vse odvisen kok denarja si pripravjen dat!!!"
Sej ne tud geforc je dobr.
GEjforce RULZ....................................ce si gej
Ne, sej to ne zveni da sem 3dfx fanatik.
Kukr sem reku:"
V bistvu zakljucek je, da je vse odvisen kok denarja si pripravjen dat!!!"
Sej ne tud geforc je dobr.
gorenc ::
hvala, hvala za vse odgovore. Se enkrat, imam geforca DDR (ki se posebno izkaze v GPL!!) in ga ne menjam vec za vuduja. Moj prijatelj pa je rabil novo kartico in se tuner (ne TV out) pa je pol kupil kar geforca MX, tuner pa ATI Wonder. Tako da je zadeva resena.
Filo; izgleda, da se vsi tunerji hudo grejejo, moj ATI ima okoli 50-60stopinj, jah poleti bo treba spet kisto odpret pa hladiti vso zadevo z namiznim ventilatorjem.
Filo; izgleda, da se vsi tunerji hudo grejejo, moj ATI ima okoli 50-60stopinj, jah poleti bo treba spet kisto odpret pa hladiti vso zadevo z namiznim ventilatorjem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual GeForce 7600GTOddelek: Novice / Grafične kartice | 4212 (3666) | piscanc |
» | Vudu3 driverji za XpOddelek: Programska oprema | 1485 (1156) | Klemenn |
» | Matrox vs. nVidiaOddelek: Kaj kupiti | 2137 (1793) | Daishi |
» | GF1 nice price :) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5230 (4535) | Shadowman-x |
» | Voodoo 3 2000@3500Oddelek: Navijanje | 1673 (1264) | Administrator |