Forum » Strojna oprema » Thrustmaster TopGun in Windows 2000
Thrustmaster TopGun in Windows 2000
JLP ::
Imam Thrustmaster TopGun priključen na gameport na SoundBlaster Live!.
Probal sem že vse a mi še vedno ni uspelo usposobit POV hata. Izbral sem 4-button joysick w/POV in pri kalibraciji mi sploh ne ponudi kalibracije POVa in tudi kasneje POV ne deluje. Poskusil sem tudi s custom setupom pa tudi ne gre.
Probal sem z DirectX 7 in 8. Kot se spomnim je v Windows 9x izbira Thrustmaster Flight Control System (ali nekaj podobnega). V Windows 2000 te izbire ni.
Ali se to dogaja samo meni ali je enako pri vseh?
Je komu uspelo usposobit POV hat?
Probal sem že vse a mi še vedno ni uspelo usposobit POV hata. Izbral sem 4-button joysick w/POV in pri kalibraciji mi sploh ne ponudi kalibracije POVa in tudi kasneje POV ne deluje. Poskusil sem tudi s custom setupom pa tudi ne gre.
Probal sem z DirectX 7 in 8. Kot se spomnim je v Windows 9x izbira Thrustmaster Flight Control System (ali nekaj podobnega). V Windows 2000 te izbire ni.
Ali se to dogaja samo meni ali je enako pri vseh?
Je komu uspelo usposobit POV hat?
Live long and prosper!
AlchemY ::
POIZKUSI IZBRATI KATEREGA OD Logitechovih Wingmanov, ki imjo HAT, pri meni je delovalo (z enim drugim joystickm)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-tech - meni edina delujoča stranOddelek: Pomoč in nasveti | 818 (733) | šernk |
» | 8800GTS 640 ali 8800GT 512Oddelek: Strojna oprema | 613 (613) | JIM22 |
» | Problem z GF 6800 - POV/AsusOddelek: Zvok in slika | 1538 (1269) | bajsibajsi |
» | ZALMAN ZM80C-HP vs. Zalman VF700-AlCuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1491 (1131) | davidb |
» | 6600agp za 34k sit (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 17592 (11044) | Nande |