Forum » Kaj kupiti » Predvajalnik za internetni radio z vmesnikom za upravljanje preko WWW
Predvajalnik za internetni radio z vmesnikom za upravljanje preko WWW
TRIROG ::
Zdravo!
Zadnje čase zelo veliko poslušam internetne radie preko shoutcasta zato sem začel razmišljati, da bi si omislil en hardverski predvajalnik internetnih audio streamov.
Ampak iščem takega, ki bi ga lahko upravljal tudi preko WWW vmesnika, zato da bi ga lahko lepo postavil na podstreho potegnil po različnih sobah zvočnike.
Zanima me ali je kdo že naletel na kaj takega?
Vem da obstaja Logitechov SqueezeBox, ki se ga da upravljati preko squeezecenter web interfacea. Ampak je cena malo preveč zasoljena. Iščem pa nekaj takega.
Prosim za pomoč!
Zadnje čase zelo veliko poslušam internetne radie preko shoutcasta zato sem začel razmišljati, da bi si omislil en hardverski predvajalnik internetnih audio streamov.
Ampak iščem takega, ki bi ga lahko upravljal tudi preko WWW vmesnika, zato da bi ga lahko lepo postavil na podstreho potegnil po različnih sobah zvočnike.
Zanima me ali je kdo že naletel na kaj takega?
Vem da obstaja Logitechov SqueezeBox, ki se ga da upravljati preko squeezecenter web interfacea. Ampak je cena malo preveč zasoljena. Iščem pa nekaj takega.
Prosim za pomoč!

popster ::
je še nekaj alternativ squeeboxu recimo transporter..
druge roke z ebaya verjetno ni tolko drago
druge roke z ebaya verjetno ni tolko drago
Zvezdica27 ::
lp,
transporter je tudi squeezebox, stane pa okoli jurja pa pol ;)
Hja, sam sem kar obupal. Neke leve pioneerjeve komponente naj bi podpirale internetni radio in neki Yamaha receiverji - sam ne vem kako je z upravljanjem preko spleta. Če bi res rad neko enostavno varianto, je morda najlažje kupiti nek razbit ali okvarjen sqeezebox pa ga dati na podstreho. Obstaja še cel kup kvazi napravic, ki to omogočajo, samo kolikor sem jaz študiral zadevo, je squeezebox ta prava stvar in to v bistvu katerakoli.
zz
transporter je tudi squeezebox, stane pa okoli jurja pa pol ;)
Hja, sam sem kar obupal. Neke leve pioneerjeve komponente naj bi podpirale internetni radio in neki Yamaha receiverji - sam ne vem kako je z upravljanjem preko spleta. Če bi res rad neko enostavno varianto, je morda najlažje kupiti nek razbit ali okvarjen sqeezebox pa ga dati na podstreho. Obstaja še cel kup kvazi napravic, ki to omogočajo, samo kolikor sem jaz študiral zadevo, je squeezebox ta prava stvar in to v bistvu katerakoli.
zz
TRIROG ::
Squeezeboxa mi je škoda za na podstreho... heh ... cenovno je pa tako drag da je vseeno če dam tudi enega navadnega net topa na podstreho
misek ::
Podpira ja. Samo nimaš pa prave povratne informacije razen tega kar vidiš oz. slišiš iz zvočnika.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Izolacija stene z notranje straniOddelek: Loža | 17766 (3661) | fikus_ |
| » | Brezžični prenos zvoka od tablice na hifi ojačevalec (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11994 (10922) | axee |
| » | htpc like box za glasboOddelek: Zvok in slika | 1889 (1632) | umexteacher |
| » | Logitech Squeezebox Radio kot spodoben wireless zvočnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1729 (1609) | čuhalev |
| » | WiFi; za igranje igerOddelek: Omrežja in internet | 1398 (1259) | Paramedic |