Forum » Strojna oprema » Prenosnik ACER ASPIRE 7520 ugaša
Prenosnik ACER ASPIRE 7520 ugaša
zoolander ::
Pozdravljeni,
imam prenosnik ACER ASPIRE 7520, ki se po nekaj sekundnemu delovanju ugaša konstantno. So mi že počistili plato, hladilnik, menjali hladilno pasto, podložil matično ploščo,...pa je rezultat še vedno isti. Zanima me če ima kdo od vas izkušnje s tem? Ali pa če je kdo v Sloveniji, ki bi popravil ta prenosnik, ki se mu je pravkar iztekla garancija?
imam prenosnik ACER ASPIRE 7520, ki se po nekaj sekundnemu delovanju ugaša konstantno. So mi že počistili plato, hladilnik, menjali hladilno pasto, podložil matično ploščo,...pa je rezultat še vedno isti. Zanima me če ima kdo od vas izkušnje s tem? Ali pa če je kdo v Sloveniji, ki bi popravil ta prenosnik, ki se mu je pravkar iztekla garancija?
Marilyn ::
Istega sem imel in isto se mi je dogajalo.Žal, slaba novica!Potem sem ga pa prodal, naj se drugi ubadajo znjim.Dogajalo se mi je isto kot tebi, potem sem ga za 3 mesce nekam založil, pa je potem kar naenkrat začel delatinato 2 mesca deloval in spet isto.ugašal.Ko sem ga hotel vžgati, se je dogajalo isto kot pri tebi...PC zalaufal in spet ugasnil..In to je lahko delal celo noč.Kot si sam že napisal:menjal si pasto, prečistil itd.Pa še vedno isto.Tudi mojemu ni bilo pomoči.In isto mi je prenehal delati po letu in pol.Potem je nekaj časa spet delal.In spet prenehal delati, tako kot tudi garancija .Vem, slabe novice ampak pripravi se na najslabše.
Baja ::
mel prenosnik z istim problemom. sem vzel ploščo ven, pobral dol vse kar se pobrati da, z alu folijo zascitil ostale plasticne dele, pekač obložil z alu folijo in gor položil plato, tako da gleda podnožje za proc navzor, in pekel 10minut pri 200 stopinjah.
zložil nazaj, je blo malo boljše ampak se vedno je ugašal parkrat na dan. je pa za probati.
edit: ja, hladiti eno uro pred ponovnim sestavljanjem:)
zložil nazaj, je blo malo boljše ampak se vedno je ugašal parkrat na dan. je pa za probati.
edit: ja, hladiti eno uro pred ponovnim sestavljanjem:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Baja ()
Hrenowsky ::
a je se kaksna druga varianta za popravilo razen peke na 200 stopinj? (problem je ker laptop ni moj in ga nebi rad fental)
Pyr0Beast ::
Kako hitro se segreje heatpipe ? Čisto možno je, da je spustil.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
kajak33 ::
fantje vi kar pečte. boste naredili več škode kot koristi. enemu od 10 bo uspelo, ostalo pa bo za v kanto.
te zadeve se dajo popravi, ampak ko je enkrat pečeno pozabte. lahko pa me kontaktirate na zasebno.
te zadeve se dajo popravi, ampak ko je enkrat pečeno pozabte. lahko pa me kontaktirate na zasebno.
Pyr0Beast ::
Peka pomaga tam kjer je napaka v kontaktu in ne pregrevanju.
Some nanoparticles are more equal than others
j3rn3jk ::
In ste rešili problem? Mam od včeraj naprej isti problem. Ugasne se mi ko je temperatura procesorja okoli 45-50°C - kar se mi ne zdi dosti!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilacijska pečica dela slaboOddelek: Loža | 4601 (3795) | feryz |
» | Oživite umrlo nVidia grafično jedro (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 17138 (5237) | mailer |
» | grafična crkuje (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8069 (6373) | shadeX |
» | Termalne blazinice - kje dobitiOddelek: Strojna oprema | 2215 (1952) | jebiveter2 |