Forum » Pomoč in nasveti » Vklop računalnika
Vklop računalnika
shadow1 ::
Lep pozdrav.
Pred nekaj časa sem imel rač. Celeron 366. Problem je nastal po 2 letih uporabe, ko se rač. ni hotel več prižgati. Če sem pritisnil stikalo za vklop, sem slišal le ventilatorja(procesor, napajalnik). Po nekaj poskusih sem ga le pripravil do delovanja. Kasneje tudi to ni bilo mogoče.
Leto za tem sem za določen namen spet sestavil rač. s podobno konfiguracijo. Naj povem le, da sta v "novem" rač. le dve komponenti iz tistega starega. To sta procesor z ventilatorjem ter napajalnik, vse drugo je novo.
Problem je ta, da se spet pojavlja enak problem kot pri starem rač.
Nasveti?
Pred nekaj časa sem imel rač. Celeron 366. Problem je nastal po 2 letih uporabe, ko se rač. ni hotel več prižgati. Če sem pritisnil stikalo za vklop, sem slišal le ventilatorja(procesor, napajalnik). Po nekaj poskusih sem ga le pripravil do delovanja. Kasneje tudi to ni bilo mogoče.
Leto za tem sem za določen namen spet sestavil rač. s podobno konfiguracijo. Naj povem le, da sta v "novem" rač. le dve komponenti iz tistega starega. To sta procesor z ventilatorjem ter napajalnik, vse drugo je novo.
Problem je ta, da se spet pojavlja enak problem kot pri starem rač.
Nasveti?
swalow ::
hmm, verjetno je nekaj narobe z napajalnikom... poskusi z drugim, ali celo novim. nebi škodlo..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična in matičnaOddelek: Strojna oprema | 1724 (1381) | mr1two |
» | Celeron II in napetosti... potrebjem nasvetOddelek: Navijanje | 1844 (1621) | MadMax |
» | Racunalnik vcasih zalaufa vcasih neOddelek: Pomoč in nasveti | 770 (661) | jansko |
» | Proc @ Abit BX6 2.0Oddelek: Kaj kupiti | 1014 (907) | Spajky |
» | celeron 2 na slot 1Oddelek: Strojna oprema | 1636 (1317) | bobby |