» »

Najcenejši ne-ISDN ali ADSL dostop

Najcenejši ne-ISDN ali ADSL dostop

Klemenn ::

torej nimam možnosti adsla...in dial upa....volja gre gor....torej s tem je konec...pa še preveč ``švoh´´´je....torej pa me zanima kaj nej zdej vzamem....v mislih imam

Išči za neomejeni paket

pa vem da je treba tukaj plačat še impulze...pa me zanima kolk $ me pridejo ti impulzi...ali predlagate kako cenejšo dial up varianto...kabla pa se mi zdi da nimam,....možnosti...lk niti ne vem koga vprašat.. za kabl:)
  • spremenil: Tomi ()

CCD ::

Če maš kabelsko TV se pozanimaj pri ponudniku, če je omrežje posodobljeno oz. preprosto, če ti lahko dajo kablnet. Če je kab. operater Lj. kabel, Telemach in še ene dva sta (poglej na www.arnes.si), maš lahko prek Arnesa če si učenec/dijak/študent.

Tomi ::

Za malo več kot 8000 imaš pri Simobilu GPRS unlinited. Je sicer malo drag, samo je pa kul, če bi veliko na poti.
Drugače je pa kar jeba, če nočeš ne ISDN ali ADSL-ja, niti kabla.
Je pa res, da je najcenejši KKS kabel preko Arnes (64/64 kb), za 4200 sit. Še vedno bolje kot ISDN linija, če bi malo več na liniji.
metrodusa.blogspot.com

CCD ::

Tomi, kdo pa zaračunava 4200 za bogih 64/64???
Lj. kabel ima za Arnes namreč 3.100 za 128/64 in 5.100 za 512/128.

Klemenn ::

al to ti je problem....sploh ne vem pri komu bi vprašal za kabelsko....

drgač pa men hitrost praktično ni pomembna (no bolje je če je večja) ...,mene moti le to da me na dial upu predrago pride...da ne omenjam da si ne upam odpovedati siola zaradi zasedenosti volje....torej men je pravzaprav vseeno kaj imam...sm da je nek paket z neomejeneim accesom....če bi dial up zamenju z isdnju..polj bi blo to isto...za adsl pa nečjo dat keša...:\

kaj zdaj?

aja tomi kaj si spreminjal=

Gandalfar ::

Jeba: poglej na poloznco, ki ti jo kablski operater vsak mesec poslje za to da lahko tv gledas in ti gor pise ime podjetja. Njih klices.

sicer pa mi ta unlimited grps pr simobilu neki sumljivo deluje. Namrec, ce nisi simobil user potem te zadeva avtomaticno pride 11k/mesec. Mobitel ti za isto ceno da okoli 15Mb podatkov.

To mi full sumljivo deluje.. sicer je pa jeba z tem grpsom, ker rabis kaksne sumljive resitve da lahko sploh uporabljas mobitel na rac. in v elektriki hkrati. Ce pa zelis kaksen mobitel, ki to ze v osnovi zna te bo pa zagotovo prisel 100k+. In potem si predstavljaj sceno .. prides domov in si zazelis neta preko grpsa. Ampak si pozabil napolnit mobitel in tako pac ni neta..

Zamori adslju kdaj bo adsl v tvojem kraju. Pozanimaj se ce imas kaksnega wireless ponudnika. V najslabsem primeru lahko sam zacnes nuditi 24/7 wireless internet v svoji soseski :)

virtual_reality ::

Gandalfar: Pozanimaj se ce imas kaksnega wireless ponudnika. V najslabsem primeru lahko sam zacnes nuditi 24/7 wireless internet v svoji soseski :)

Moje vprasanje: ce bi to kar si zgoraj napisal, nudil sosedom za kaksno simbolicno vsoto. A te teoreticno kak sosed lahko obtozi dela na crno?
"C makes it easy to shoot yourself in the foot. C++ makes it harder, but when you do, it blows away your whole leg."

Klemenn ::

bom pogledal za kabel...aja kolk me pa pride najcenejši isdn? ...čist najcenejši:\

Gandalfar ::

vr: verjetno bi bilo dobro imeti potem kaksno podjetje zadaj ipd. Mislim, da bi se moral kar z dosti birokracije ukvarjat, ce bi zelel da je vse porihtano po zakonu.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

T.Neomej.Klicni vs. T.Isdn vs. M.Inst.Paket

Oddelek: Omrežja in internet
192695 (2352) jerriho
»

Občutna podražitev klicnega dostopa do interneta? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
526311 (6311) darkolord
»

Govorice, kaj namerava SIOL v prihodnosti (ADSL) - OMEJITVE (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
1126925 (4749) MUC
»

Arnes in kabel

Oddelek: Omrežja in internet
201904 (1644) Hux
»

ISDN in ADSL - Telekomovo SRANJE :P

Oddelek: Omrežja in internet
101514 (1319) ahac

Več podobnih tem