Forum » Pomoč in nasveti » Win.7 stanje pripravljenosti
Win.7 stanje pripravljenosti
cbpopaj ::
Pozdravljeni zanima me zakaj mi win. 7 ne ponudi stanja pripravljenosti kljub novim driverjem za grafično ki podpirajo win. 7. Grafična pa je nvidia geforce8500gt.
Vstanju mirovanja pa sistem zamrzne tako da ga ne vzbudiš niti z miško niti s tipko reset ampak samo s prisilnim izklopom. Na win. Xp pa je stvar delovala brez problema.
Prosim za pomoč ker mi stanje pripravljenosti veliko pomeni.
Vstanju mirovanja pa sistem zamrzne tako da ga ne vzbudiš niti z miško niti s tipko reset ampak samo s prisilnim izklopom. Na win. Xp pa je stvar delovala brez problema.
Prosim za pomoč ker mi stanje pripravljenosti veliko pomeni.
- polepsal: bluefish ()
333333 ::
Verjetno je problem v kaksni drugi napravi ki se ne zbudi iz hibernacije, preveri sistemske loge ce je tam razvidno keri driver se ti obesi.
Spiritual
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ugašanje laptopa med renderiranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1551 (1290) | ncc2000 |
» | Prenosnik ne preide v stanje pripravljenostiOddelek: Pomoč in nasveti | 2654 (1904) | solatko |
» | Po nekaj minutah igranja se mi zaslon ugasne in moram računalnik resetirati.Oddelek: Strojna oprema | 1236 (1035) | xsannyx |
» | Nov notebook hp 6820s - par vprasanjOddelek: Pomoč in nasveti | 1768 (1684) | beta1 |
» | winxp - stanje pripravljenostiOddelek: Pomoč in nasveti | 1071 (1002) | Kolos |