» »

kaj je vzrok?

kaj je vzrok?

hanuman ::

Pozdravljeni!

Prosil bi za pomoc, pri problemu ki se mi je pojavil pred kaksimi 14 dnevi. Racunalnik (XP sp2, GF 6600GT, Athlon 2500 xp+), mi normalno dela vse dokler ga ne pustim pri miru. Igram igre, gledam video, brskam po netu, vse je ok. Ko pa ga pustim na miru, recimo pol ure in pridem nazaj kaj delat pa explorer postane neodziven, se pravi ce grem na my computer mi ne pokaze diskov in samo vrti uno urco na miski v nedolgled, zanimivo pa je da lahko pa to okno ugansem. Ne morem pa ugasniti racunalnika. Ce pritisnem ctrl+alt+del ravno tako nic ne pokaze, oziroma se nic ne zgodi, prav tako se nic ne odziva noben program nic. Edino kurzor dela kot da je vse ok. Ne pomaga nic drugega kot hard restart in potem spet vse dela dokler ga ne pustim samega za kake pol ure. Poskusil sem ze z screensaverjem pa vseeno postane neodziven. Komp ni v hibernaciji ali pa na power offu. Precekiral sem ga z kasperskim, addawareom, pestpatrolom in nic unussual ne najde. Ravno tako sem zalaufal system file checker in scanndisk, diski so defragmentirani, do sem pa sega moje znanje. Sem na tem da na novo instaliram sistem kar pa ne bi rad pocenjal ce ni res druge moznosti. Pogledal sem se v system eventu in nasel dve napaki in sicer:

The Microsoft Driver service terminated with the following error:
A dynamic link library (DLL) initialization routine failed.

in pa

The Upload Manager service failed to start due to the following error:
The account specified for this service is different from the account specified for other services running in the same process.

Ne vem ce ima to dvoje kaj povezave z mojim problemom.

Upam da kdo ve za kaj se gre.
Quake or be Quaked

ModriN96 ::

loh da ena od plikacij k se izvaja med podprocesi windowsov zajbava, al pa je neki s samimi windowsi narobe. zdej točn ugotavlat kaj to je loh traja do penzije, tko da najlaži bi blo, če se vse na nov naloži...

JohanP ::

Pomojem ti power management bluzi - t.j. neka naprava se izključi oz. obesi med izklopom oz. vklopom (USB, bluetooth, disk...)

Probaj system restore na 15.dni nazaj - mogoče bo pomagalo - ali pa ugotovi katera naprave se izklapljajo po 30 minutah nedelovanja, potem pa poglej še, če si katere od teh delijo vire.

hanuman ::

Mah sem zdaj ze 7ko gor dal, se mi ne da vec zezat.
Quake or be Quaked

ModriN96 ::

edin pravilno ;)

T-Majo ::

Kje si jo pa kupil?


Joke... =)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katera komponenta PC-ja počasi crkuje?

Oddelek: Strojna oprema
211264 (688) kody
»

Problem z asus P5K plato in internetom - počasen internet zaradi plate

Oddelek: Pomoč in nasveti
71485 (1360) eben
»

log in

Oddelek: Pomoč in nasveti
81069 (989) wade
»

Problem ob zagonu WinXP

Oddelek: Operacijski sistemi
72402 (2310) TheJack
»

WinXp+Win98SE+ICS

Oddelek: Operacijski sistemi
6856 (768) ~Panter~

Več podobnih tem