Forum » Programska oprema » FLAC to MP3 converter
FLAC to MP3 converter
MrStein ::
1.) Jaoo..
2.) Iščem program, ki bi konvertirel kup flac fajlov v mp3 (z LAME, če je možno). Torej podal bi mu eno ali več map, povedal kam naj shrani, malo nastavil opcije za enkoder in bi potem naredil.
Sem v zadnje ure sprobal kakih 5 programov in ... no ja, razultat ni težko uganit.
2.) Iščem program, ki bi konvertirel kup flac fajlov v mp3 (z LAME, če je možno). Torej podal bi mu eno ali več map, povedal kam naj shrani, malo nastavil opcije za enkoder in bi potem naredil.
Sem v zadnje ure sprobal kakih 5 programov in ... no ja, razultat ni težko uganit.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
OJO soft : pretvarja en fajl naenkrat
foobar: vse zmeče v eno mapo, nisem poudaril, da bi rad ohranil posnetke grupirane po albumih
BW je še "največ pomagal", bom zgleda moral sam spisat programčič...
foobar: vse zmeče v eno mapo, nisem poudaril, da bi rad ohranil posnetke grupirane po albumih
BW je še "največ pomagal", bom zgleda moral sam spisat programčič...
Motiti se je človeško.
hotlips ::
Jaz sem nazadnje z magic flac to mp3 converter pretvarju. Imajo free okrnjeno (neuporabno) verzijo, pa se bi znala tud celotna delujoča najt na rapidsheru.
lp.hl
lp.hl
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hotlips ()
Sem z foobar v isto mapo, pol pa s skripto MP3-je premaknil na cilj...
Motiti se je človeško.
tsatthoggua ::
Saj imas pri Foobar opcijo (Convert - ...) da nastavis kam ti daje convertane file (recimo source track folder).
Ja, nastavim mapo x in pol VSE da v mapo x.
Ne pa ločeno po (pod)mapah.
Ne pa ločeno po (pod)mapah.
Motiti se je človeško.
solatko ::
Media monkey je tisto kar potrebuješ, samo je plačljivo. Izreden urejevalnik glasbenih datotek.
DuleKrtola ::
S foobar se tudi da nastavit da ti ustvarja mape glede na ID tag. Pod "name format" napišeš recimo: X:\muska\%artist% - %album%\%title%. Rabiš pa lame.exe oz .dll
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba audio cd v mp3Oddelek: Zvok in slika | 4285 (1096) | SL4FKO |
» | Kateri program uporabljate za poslušanje glasbe? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13848 (9419) | Olórin |
» | predvajanje mp3 glasbe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2403 (2142) | kumer |
» | Vas omiljen predvajalnik glasbe za PCOddelek: Programska oprema | 4046 (3492) | Davidenko |
» | Alternativa Winampu 3 ?Oddelek: Programska oprema | 1983 (1590) | IceIceBaby |