» »

žurnal 24 football chelenge

žurnal 24 football chelenge

Mare3 ::

Najbol debilska, najbol bolana, najbol retarderana igra kadarkol nerejena. Golanstoji na golu kot da ga nebi bilo igralci se premikajo čiste mimo fizike, žogo udari čisto drugače kot pritisneš če imaš srečo tvoj golna ujame žogo če ne dobiš gol lahko iz sredine. Upam da bo kdo ki misli kot jaz da je igra najbolj glupa kar jih je možno narest, kontaktiral kakšnega od moderatorjev in mu jebal mater ker ja nimam kotaktnih informacij da bi jim lepo pofukal mamico v pičko, da lahko človek zgubi živce zarad take igre je pa res nekaj neverjetnega. Če ima kdo informacije kako lahko najdem odgovornega za to igro naj mi jih posreduje. Pofukani slovenci pa igrce!

RazzorX ::

Mare3 je izjavil:

...Pofukani slovenci pa igrce!

Pameten pa si ni kaj:

Računalniško igro Football Challenge je avstrijsko podjetje Greentube razvilo leta 2008.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: RazzorX ()

LuGi ::

Omg pojdi nazaj v jamo od koder si prisel.

Btw te kdo sili to igro igrat? Huh..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

Ja slovenci jo reklamerajo pa slovensko je vse v igrci ne mi bit pametn.

RazzorX ::

Haha, ja pa kaj če jo reklamirajo. Kode pač ni napisalo slovensko podjetje. In kaj potem če so prevodi slovenski? Potem je že igra slovenska? Pa še vseeno, ne je igrat če ti gre na jetra.

Ja sej zdej je ne igram več ampak si rečem bom igrou zarad dolgčasa in po parih minutah ko dobim gol iz nemogoče pozicije in golman niti ne reagira al pa skoči in kao fali žogo pa gre tako počasi da prej sputi kot da pride do gola, potem pa dobim živčni zlom. Igra je seveda že odstranjena z mojega računalnika.

Slo-One ::

In kako lahko dobiš živčen zlom zaradi igre?

CleanPower ::

hehe tud js sm kdaj pa kdaj šel to igro špilat iz dolgčasa in nekajkrat sem ko se mi ni dalo špilat in nisem imel volje, seveda sem pošteno zgubljal, si lepo rekel to ni zame, grem kaj drugega delat in pritisnil knof na računalniku...res je, še ven iz igrce iti se mi ni več dalo. fuck this game, go get a life.

Bananovec ::

You've got ZERO friends, HAHA.
Ajmo sada napisat lepo pravilno ime igre. Za polpismene osebe (v mislih imam OPja) je pravi naziv igre FootballChallenge 2010.

Še link:
Žurnal24

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FIFA vs PES (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
525294 (3098) Ghost007
»

Najboljša igra (strani: 1 2 3 )

11519272 (7681) oo7
»

Edini sovražim nogomet? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1237683 (5608) WinsuckeR
»

igra, igrica ali igrača?

463289 (2644) strictom
»

Napoved izida HR : SLO (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15510382 (8045) gkovac

Več podobnih tem