Forum » Pomoč in nasveti » program za risanje hiš
program za risanje hiš
cobrica ::
Torej potreboval bi neki 3d program ki je res lahek za uporabo bol kot ne me zanima samo zunanjost. Pač zraven hiše bi nekaj dogradili in me zanima kako bi zgledalo to. Poiskušal sem z archi cadom nekaj ampak je predcej zakomplicirano za začetnika( nikakor ne ugotovim kako streho prav narišem).
cobrica ::
nejcek res si mi biu v pomoč uhh..
bosmla hvala ti,ta program je res zakon! Čisto na izi se vse dela se vidi da je od googla :)
bosmla hvala ti,ta program je res zakon! Čisto na izi se vse dela se vidi da je od googla :)
;-) ::
Jaz imam eno kapelo za naredit v 3D skratka pomanjšat jo morm za 30% zanima me al je možno to naredit doma laično, ker so kr neki zamiki strehe, potem tisti oboki itd. ali je bolje dat komu zrisat.
Ali je kak program kamor bi vstavo sliko in bi sam naredo kak načrt-tak ko je pri photoshopu nek dodatek ko sem obraz lahko naredo na podoben nečin v 3d
Ali je kak program kamor bi vstavo sliko in bi sam naredo kak načrt-tak ko je pri photoshopu nek dodatek ko sem obraz lahko naredo na podoben nečin v 3d
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za modeliranje hišeOddelek: Programska oprema | 5441 (3791) | soncek12 |
» | Program za 3D oblikovanjeOddelek: Programska oprema | 2402 (2161) | max00slo |
» | Program za 3D-model hišeOddelek: Programska oprema | 20529 (6986) | amigo_no1 |
» | Kako napravit 3D model oz. nek načrt hiške in ga zmanjšat za 20%Oddelek: Pomoč in nasveti | 2355 (2184) | Lion29 |
» | SketchUp zastonj! (potem, ko je proizvajalca, @last software, kupil Google) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15474 (11801) | Company |