Forum » Pomoč in nasveti » Varovalko vrže ven! =)
Varovalko vrže ven! =)
gapa17 ::
Lep pozdrav
Spet imam problem s svojim računalnikom. Sam mislim da gre za napajalnik, v katerem pride do kratkega stika. No da na kratko opišem situacijo :)
Danes mi je kar na enkrat ugasnil računalnik in sem videl, da je v hiši vrglo varovalko ven...
Potem se poiskusil samo enostavno varovalko vrniti v prvotni položaj (nepooznsm točnega izraza za to... soz). Nato pa sem izklučil računalnik iz elektrike in sem lahko varovalko vrnil v "prvotni položaj". Takoj ko sem odzadaj, na napajalniku dal stikalo na 1, pa je varovalko spet vrglo ven. Nato sem probal v drugem nastropju in bilo je enako. Zamenjal sem tudi kabel, ampak ni nič pomagalo. Torej... ko hočem samo računalnik priključiti na elektriko mi vrže varovalko v hiši (LOL) ven :) Zato Vas prosim za hitro pomoč =) Se že v naprej zahvaljujem!
Lepo Vas pozdravlja, GK
Spet imam problem s svojim računalnikom. Sam mislim da gre za napajalnik, v katerem pride do kratkega stika. No da na kratko opišem situacijo :)
Danes mi je kar na enkrat ugasnil računalnik in sem videl, da je v hiši vrglo varovalko ven...
Potem se poiskusil samo enostavno varovalko vrniti v prvotni položaj (nepooznsm točnega izraza za to... soz). Nato pa sem izklučil računalnik iz elektrike in sem lahko varovalko vrnil v "prvotni položaj". Takoj ko sem odzadaj, na napajalniku dal stikalo na 1, pa je varovalko spet vrglo ven. Nato sem probal v drugem nastropju in bilo je enako. Zamenjal sem tudi kabel, ampak ni nič pomagalo. Torej... ko hočem samo računalnik priključiti na elektriko mi vrže varovalko v hiši (LOL) ven :) Zato Vas prosim za hitro pomoč =) Se že v naprej zahvaljujem!
Lepo Vas pozdravlja, GK
Napajlnik pokvarjen
Najlepša za hiter odgovor. Ali mi lahko svetuješ kakšen dober napajalnik po "normalni :)" ceni? Mislim, da bi bil 600 watni (jRk0 hvala, da si me na nek način popravil :D) dovolj. Hvala!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gapa17 ()
jRk0 ::
600 voltni?:D da ti ne bo se kaj drugega ven vrglo kot varovalke:>
po normalni ceni so lcpower gp3 =)
You fuck up once, you loose two teeth.
600 voltni?:D da ti ne bo se kaj drugega ven vrglo kot varovalke:>
Haha... moja napaka =) Mislim sem 600W oz. watni :) Hehe xD
No sam se pogledal malce po netu in prišel do tega http://www.mimovrste.com/artikel/240003...
Mislim, da bi bil povsel dovolj :)
KoMar- ::
Ja, kul bo.
LOL, carski review:
LOL, carski review:
Napajalnik Power LC6650 650W 140 mm je pred tremi dnevi ubavil moj sošolec. Rekev je da mu ne povzroča preglavic in da deluje brezhibno. Opozoril me je na to da je napajalnik eden boljših in, da mu sedaj dela računalnik mnogo hitreje !!!
malo ceneje ga se najdi pa bo:D mater se je podrazo:D
Evo Enaa ima cenejsega.
Najlepša hvala ti za tole =) No mislim, da bom potem takem nabavil kar tega! :D Vsem res najlepša hvala za pomoč in koristne nasvete =) Lep pozdrav, GK
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gapa17 ()
http://discharged.org/debate/index.php?...
tega kupi =) pa ti jaz dam skoraj novega LC6650gp3 z garancijo, ti pa meni tega :>
tega kupi =) pa ti jaz dam skoraj novega LC6650gp3 z garancijo, ti pa meni tega :>
http://discharged.org/debate/index.php?...
Hehe... je tisti dovolj. Mislim, raje novega, kot rabljenega. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glasen napajalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26915 (25904) | Nagi Bator |
⊘ | LC Power napajalnikiOddelek: Strojna oprema | 3020 (2580) | enadvatri |
» | LC Power napajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11742 (9580) | WyattEarp |
» | Corsair namesto LCOddelek: Kaj kupiti | 1611 (1450) | PNG |
» | Nov gaming pc (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7136 (6409) | Sylar007 |