Forum » Elektrotehnika in elektronika » težavice s gsm-om
težavice s gsm-om
smartbolha ::
Hello!
Vem, da imam vprašanje ob katerem se bo vas večina rolala od smeha, ampak ne najdem in ne najdem rešitve.
Skratka; kupila sem nov gsm (Samsung Star Touch). Po navadi nimam težav z novimi aparati in le redko odprem knjižico z navodili. Tudi tokrat je nisem....nekaj časa. No, vsaj dokler baterija ni šla h koncu. Takrat pa so se začela zvočna opozorila. Sem omenila, da so skrajno anojing in glasna? Fant, ki je spal se je predramil in zmedeno vprašal: "Kaj a je že jutro?". Mislil je, da se je oglasila budilka. Nikjer v knjižici z navodili ne najdem rešitve te težave--- kako namreč izklopim zvočno opozorilo, da je baterija prazna, oz.pripravljena da jo dam filat.
Vse, ki razumete mojo težavo ponižno prosim za rešitev le-te. Pliiiiiiiiz!
Vem, da imam vprašanje ob katerem se bo vas večina rolala od smeha, ampak ne najdem in ne najdem rešitve.
Skratka; kupila sem nov gsm (Samsung Star Touch). Po navadi nimam težav z novimi aparati in le redko odprem knjižico z navodili. Tudi tokrat je nisem....nekaj časa. No, vsaj dokler baterija ni šla h koncu. Takrat pa so se začela zvočna opozorila. Sem omenila, da so skrajno anojing in glasna? Fant, ki je spal se je predramil in zmedeno vprašal: "Kaj a je že jutro?". Mislil je, da se je oglasila budilka. Nikjer v knjižici z navodili ne najdem rešitve te težave--- kako namreč izklopim zvočno opozorilo, da je baterija prazna, oz.pripravljena da jo dam filat.
Vse, ki razumete mojo težavo ponižno prosim za rešitev le-te. Pliiiiiiiiz!
Lep pozdrav, SmartBolha
tehnolodžikali čalendžd
tehnolodžikali čalendžd
KoMar- ::
1. To spada v http://slo-tech.com/forum/41
2. Telefon daš v t.i. "tihi način" in tega opozorila verjetno ne bo.
2. Telefon daš v t.i. "tihi način" in tega opozorila verjetno ne bo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zbudi iz sleep mode (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4933 (4053) | dj cotto |
» | Driver za zvočnoOddelek: Programska oprema | 616 (523) | goxy |
» | Driverji za zunanji TD - Windows VistaOddelek: Operacijski sistemi | 1185 (1131) | AnaNika |
» | Samsung clp 300 čiščenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1894 (1706) | rozica |
» | Prvo polnjenje baterijeOddelek: Mobilne tehnologije | 7444 (7028) | roli |