» »

Samsung clp 300 čiščenje

Samsung clp 300 čiščenje

rozica ::

Imam barvni laserski tiskalnik samsung clp 300. Natisne krasne slike, res. Težavo imam pri tsikanju teksta. Zgleda, kot bi črne barve v tonerju zmanjkovalo (barve je dovolj) ali da jo nekaj med tiskanjem "požre". Ne najdem nobene opcije za čiščenje, kot jo imajo desk jeti. Zna kdo pomagat? Tiskalnik ni več v garanciji, servisi so dragi... Knjižica z navodili je šla nekam... :8)
hvala
Če hočeš videti mavrico, se moraš veseliti dežja.

Očistila sem tudi "waste tank", zamenjala toner pa nič. Res nihče ne zna pomagat???

fosil ::

Tukaj so navodila.

Če si z njimi lahko kaj pomagaš.
Tako je!

Hvala fosil, to sem že tudi sama našla - ne pomaga.

Duhec ::

Najprej naredi testno stran tako, da za cca. 2 sek. držiš tipko STOP na tiskalniku. Tako presekaš problem vsaj na pol in vidiš katera stran te heca;ali tiskalnik ali gonilnik.
Če bo izpis OK potem je problem po vsej verjetnosti lahko v gonilnikih. Posodobi jih z zadnjimi.
Če pa je isto kot izpis iz pcja in če si že menjala toner potem bo treba na servis.Dogovori se o max. še zate sprejemljivem strošku.
Lahko pa poizkusiš z drugim proizvajalcem papirja, vendar dvomim.
Je tvoj problem podoben kakemu primeru, ki so opisani v poglavju Odpravljanje težav v poglavju 6.0 , predvsem strani 6.5, 6.6 in 6.7 ?

zenb ::

Sam imam enak printer in točno takšen problem. Sem klical na servis in so mi rekli, da Samsung ve za ta problem in da so printerje umaknili iz prodaje. Ni problem v gonilnikih, ne v barvah, enostavno v printerju. Ne bi pa vedel kakšen je ta problem. Mi je pa prijazni servisel prijazno svetoval naj kupim nov printer. Tako, da hvala samsungu, da prizna svojo napako, ampak posledice pa naj nosimo uporabniki. Printer ni uporaben, saj sprintanih strani nikakor ne moreš oddati kot seminarsko,... Lahko ga le vržem stran in nikoli več ne kupim Samsungovih printerjev.

boogie_xlr ::

Slike pa vseeno dela krasne...

Duhec probala - no:8)
Ali je to res morrowman?? Žalostno res, :(

zenb ::

Kolikor mi je znano ja, vsaj tako so mi povedali na servisu. Lahko da se razlikuje od servisa do servisa. Trenutno se ne spomnim kateri servis je bil to, če te zanima lahko doma pogledam pa ti sporočim. Enostavno sem se odločil, da kupim nov tiskalnik, tokrat bo to verjetno HP. Upam, da bom imel več sreče z nakupom.

Hvala za info in lahko poveš za servis prosim(mi je žal, da nismo kupili HP). Bom za drugič vedla.

Duhec ::

A testno stran ti tudi naredi z napako ?

Ja Duhec, nic ni pomagalo. Imam občutek, kot da bi bilo tam kjer gre črna barva iz tonerja v tiskalnik, neki narobe. Ker vse ostale barve tiska krasno. Sem se odločila, da ga nesem nazaj v trgovino z opisom napake. Pa bom sporočila, če bo kaj novega.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
808164596 (92) Han
»

Za vse tiste, ki kupujete printer za lastno podjetje oz. kjer se bo delalo večje št. (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
548566 (3319) noraguta
»

Hewlett-Packard množično onesposobil neoriginalne kartuše (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
6724698 (19171) svecka
»

Laserski tiskalnik, kateri

Oddelek: Kaj kupiti
409815 (7007) MStrix
»

NAKUP TISKALNIKA

Oddelek: Pomoč in nasveti
236242 (5938) kixs

Več podobnih tem