Forum » Zvok in slika » SiOL TV in daljinci
SiOL TV in daljinci
-žiga- ::
Zanima me, če obstaja kakršenkoli način, da se za SiOLov TV uporablja le en daljinec (po možnosti ta od TVja). Imam pa TV Sony Bravia, mislim da 52W5500.
-žiga- ::
Všečna zadeva, ampak sem upal, da je možno to brez dokupovanja daljincev, pri vseh nastavitvah, ki jih TV premore.
Mogoče veš, ali je na temu daljincu potrebno spreminjati napravo ali zna to avtomatsko? V mislih imam to, da ne rabiš pritiskati tipke za "sinhro" s TV, ko bi rad nastavljal sliko in nato tipko za "sinhro s" SU-box, ko bi rad prestavljal programe. Ker če deluje tako, potem je to, kljub ceni, dobra ideja.
Mogoče veš, ali je na temu daljincu potrebno spreminjati napravo ali zna to avtomatsko? V mislih imam to, da ne rabiš pritiskati tipke za "sinhro" s TV, ko bi rad nastavljal sliko in nato tipko za "sinhro s" SU-box, ko bi rad prestavljal programe. Ker če deluje tako, potem je to, kljub ceni, dobra ideja.
kikicar ::
kot je meni znano priklopiš daljinec na računalnik in iz logitechove spletne strani izbereš katere naprave želi upravljati z daljincem...seznam je zelo obširen tako, da ni bojazni da ne bi našel svoje naprave. potem samo na daljincu preklapljaš med dvd, tv, hi-fi...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kikicar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PlanetdivxOddelek: Pomoč in nasveti | 3190 (2760) | vaščan |
» | Ati remote wonder +uICEOddelek: Pomoč in nasveti | 2433 (1697) | claudyka |
» | [divXvid] Gran prix predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 11042 (6201) | jure1 |
» | Kako narediti daljinec za vrataOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5671 (5193) | Mali Sonček |
» | GarfieldOddelek: Sedem umetnosti | 3335 (2739) | hruske |