Forum » Zvok in slika » Ne najde digitalnih programov
Ne najde digitalnih programov
nokaut240 ::
Včeraj sem kupil nov LCD televizor Samsung LE-32C530. Ko sem ga doma priklopil, sem začel iskati programe. Nastavil sem, da išče digitalne in analogne. Vendar je na koncu našel 8 analognih programov (iste, kot smo jih imeli prej), digitalnih pa NOBENEGA. Tv ima vgrajen DVB-T MPEG4 sprejemnik. Potem se poskušal s spreminjanjem države (Anglija, Nemčija, Francija), vendar brez uspeha. Dal sem tudi tako, da mi išče samo digitalne, vendar neuspešno. Signal sprejemam iz strešne antene (stanovanjski blok). Kaj naj naredim ?
Alexius Heristalski ::
Ojačevalci verjetno ne prepuščajo kanalov, na katerih je trenutno DVB-T, ker so uglašeni na obstoječe analogne kanale. Potrebno bo prilagoditi antensko inštalacijo.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
servo ::
Za Samsunge ne vem kako majo poštimano, sem pa pri Philipsu moral ročno vnest frekvenco na kateri je potem našel digitalne kanale...
Koga pa moram poklicati, da bo prilagodil antensko inštalacijo ? Kot sem že povedal, živim v bloku.
nexusd ::
Jezik nastavi na finsko, skandinavci so podpisali nek dokument z EU, potem daš na avto iskanje programov, po nastavitvi ponovno nastaviš jezik slo. Probleme delajo Samsung, ki so sestavljeni na Polskem in LG, ki so sestavljeni v Slovaški. Upam da je to to. LP
Države ne morem nastaviti na Finsko, ker je ni. Lahko pa nastavljam na VB, Nemčija, Francija, Avstrija, Poljska, Slovaška... Sem že probal naštete, vendar brez uspeha.
blackbfm ::
Kaj se drkate z državami.. Nastavi na točno določen kanal oz. frekvenco
http://dvb-t.apek.si/multipleks_a
Če ne najde, je nekaj vmes med anteno in tvjem, kar blokira signal.
http://dvb-t.apek.si/multipleks_a
Če ne najde, je nekaj vmes med anteno in tvjem, kar blokira signal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG LCD TV in Digitalna kabelskaOddelek: Zvok in slika | 19696 (11874) | triker |
» | Philips 47PFL6067K/12 ne najde nobenega kanala (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21630 (20359) | todman74 |
» | TV ne najde kanalov preko anteneOddelek: Zvok in slika | 3196 (2906) | todman74 |
» | Phillips 40PFL5605H in digitalni kanaliOddelek: Zvok in slika | 4711 (4478) | hodu63 |
» | Lidl in vračilo blagaOddelek: Loža | 2618 (1931) | Sims |