Forum » Zvok in slika » Popravilo Lcd Monitorjev
Popravilo Lcd Monitorjev
bubanstix ::
Prosim za informacijo, če kdo pozna katerega mojstra ali kakšen servis za popravilo lcd monitorjev. Doma imam 2 nedelujoča monitorja in pri obeh monitorjih je za popravit manjša malenkost.
Hvala
Hvala
KoMar- ::
1. Pogledaš ime proizvajalca monitorja
2. Poiščeš uradni servis
3. Plačaš
4. Imaš popravljeno
2. Poiščeš uradni servis
3. Plačaš
4. Imaš popravljeno
Pri prvem se ob vklopu monitorja prikaze slika za sekundo nato se pojavi tema. Če ga izklopis in ponovno prizges se situacija ponovi. Zanimivo je tudi, če izklucis vga kabl in ga priklopis nazaj je situacija enaka.
Pri drugem se ob vklopu monitorja prikaze slika za sekundo, nato je tema in potem je spet slika, to se pojavla v nedogled. Zanimivo je, da če hočeš monitor ugasnat, moraš parkrat stisnat gumb za izklop.
Pri drugem se ob vklopu monitorja prikaze slika za sekundo, nato je tema in potem je spet slika, to se pojavla v nedogled. Zanimivo je, da če hočeš monitor ugasnat, moraš parkrat stisnat gumb za izklop.
Prvi monitor je LG Flatron L1730S, drugi je Gericom 19" model: 1930. Če je kdo zainteresiran, da bi mi pregledal in popravil ta dva monitorja bi prosil da mi pošlje ZS za kontakt.
hvala
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo monitorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1924 (1733) | MIHAc27 |
» | Piskanje v monitorjuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1210 (820) | mujek |
» | Dvojni vklopOddelek: Strojna oprema | 1014 (840) | JIM22 |
» | FPS in Hz na monitorju v igrah (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4713 (4105) | BigWhale |
» | iiyama degaussssssssOddelek: Zvok in slika | 2531 (2070) | pramarko |