» »

Lg 42 pq6000

Lg 42 pq6000

Betelgeuse ::

Ma ta tv pa sm ga zdnic ker s knofn na televizji ugasnu k se mu ni dal pilota iskat pa se zdaj noce vec uzgat :s
use stime, strom je u stekerji, kabl je prou prkloplen, un knof n televizji pa sm tud ze prtisnu veckrat in proveravu przgat, ce je knof notr al pa vn, nec n dela, kej nej nrdim?
Je sla televizja u maloro?
  • polepsal: bluefish ()

zee ::

Načeloma se ne bi imela kaj pokvariti, druga možnost je, da, podobno kot mi, ne razume, kaj hočeš povedati oz. narediti.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zee ()

se bom pa potrudu mal bel razlocno povedat
ta tv ma na desni strani neke tipke, take k jih ma usaka, ta stare so jih mele odspredi (on/off, p+/p-, v+/v-,.....)
no jst sm prtisnu power off k se mi ni dalu daljinskega upravljalinka iskat :), in zdej se mi tv ne prizge, pa sm stisnu se enkrat on/off (prej je bil tv izkljucen, zdej bi moral bit u stand-by) pa ne dela

bluefish ::

Izklopi iz napajanja, vklopi nazaj, poskusi prižgati s knofom. Prav tako ne bi škodil vpogled v nedvomno priložena navodila za uporabo.

tudi to sem poskusal, pogledal navodila, vendar so zelo, umm, kratka, sem pogledal FAQ na njihovi spletni strani tud nic ne pomaga....
prebral tudi navodila v anglescini ko so malo bolj obsezna, tudi ni nic napisano o tem

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naslednik HTC One bo imel dve kameri

Oddelek: Novice / Android
389425 (7296) MrNighthawk
»

GA-K8NS + memory led ???

Oddelek: Pomoč in nasveti
121393 (1208) zazo-x
»