Forum » Pomoč in nasveti » Veeeelike tezave z masino.....
Veeeelike tezave z masino.....
filtr ::
Pa poglejmo kasne tezave so se pojavile...lahko recem da zlo cudne...
Najprej je bilo narobe nekaj z knfi(gumbi on/off, ter reset). kupil sem nove gumbe,in jih vgradil v masino zaradi lepsega izgleda. Ko sem vse priklpil, je nastal problem. Prizgem kisto, pa skoz bios gre, disk zazna, potem pa crna slika???? Nato sem odstranil gumbe in poiskusil samo z zicami, in je delovalo,vendar ne za dolgo. Nato sem zamenjal kabel od diska (za napjanje, je bil se molex konektor, in sem ga zamenjal za SATA-konektor, ker imam SATA disk.) po tem je nekako prslo v Windovse, mi ni zaznal cd-roma???, probal sem obadva, pekač, ter dvd-rom. vsakega posebej sem dal na master, in ni delovalo, uglavnem probal sem ze na vse mozne nacine pa nic. kot da cd-rom nebi obstajal. Potem ko se masino hotel restartirati, se pravi ponovno zagnati z wndovsi, se je ustavilo tam kjer pise shuting down....wtf??? Te vsi problemi so se mi pojavili po tem, ko sem notri dal nove gumbe..Grrrrrr....Nato sem dodal se en napajalnik, vzporedna vezava atx napajalnika. Sedaj dela celo tako da se mi masina prizge normalno, cd-roma pa se vedno ne najde, in ugasne se tudi ne...morm zicke za on in off drzat skupej da se ugasne prrooooosm za pomoč, kr bom drgac znoru duma....sploh nevem vec kva nej nardim an...
Obupan filtr....
Najprej je bilo narobe nekaj z knfi(gumbi on/off, ter reset). kupil sem nove gumbe,in jih vgradil v masino zaradi lepsega izgleda. Ko sem vse priklpil, je nastal problem. Prizgem kisto, pa skoz bios gre, disk zazna, potem pa crna slika???? Nato sem odstranil gumbe in poiskusil samo z zicami, in je delovalo,vendar ne za dolgo. Nato sem zamenjal kabel od diska (za napjanje, je bil se molex konektor, in sem ga zamenjal za SATA-konektor, ker imam SATA disk.) po tem je nekako prslo v Windovse, mi ni zaznal cd-roma???, probal sem obadva, pekač, ter dvd-rom. vsakega posebej sem dal na master, in ni delovalo, uglavnem probal sem ze na vse mozne nacine pa nic. kot da cd-rom nebi obstajal. Potem ko se masino hotel restartirati, se pravi ponovno zagnati z wndovsi, se je ustavilo tam kjer pise shuting down....wtf??? Te vsi problemi so se mi pojavili po tem, ko sem notri dal nove gumbe..Grrrrrr....Nato sem dodal se en napajalnik, vzporedna vezava atx napajalnika. Sedaj dela celo tako da se mi masina prizge normalno, cd-roma pa se vedno ne najde, in ugasne se tudi ne...morm zicke za on in off drzat skupej da se ugasne prrooooosm za pomoč, kr bom drgac znoru duma....sploh nevem vec kva nej nardim an...
Obupan filtr....
jah takle mamo, talke se gremo, pa nkar ne porajtj:)
- spremenil: filtr ()
ja zakva pa nov ohisje??? lol sej ni fore kle. sej je dons se use delal nurmaln....mislm da tukej ni fore u uhisju
SebaR ::
Si poskusil tako da daš nazaj stare knofe gor?
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
gfighter ::
Nevem, ampak jaz bi najprej poskusil vrniti vse v prejšnje stanje, pa poskusil bi pognati računalnik brez ohišja ter samo z gumbom za vklop. Mogoče je pa kakšen čuden stik z ohišjem? Vsekakor pa če imaš še kakšen drug računalnik, malo pomenjaj komponente med njima in ziher boš našel krivca...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
em ja sm probu z unm knofm pa ni nc bols...smesn...drgac sm pa zj ze clo nasu kriuca.... kabl je biu kriu, SATA kabl...toj zj ze tadrug kabl k se mi je fentou za disk...una plastika nakonc k se notr da se je fentala...poj se pa kabl skoz mal premika notr...zato pa ucasih pride u windovse uacas pa ne...jao jao...tko da se dobr da sm mu se enga, pa zj deluje...drgac pa usm hvala lepa za pomoč
Zgodovina sprememb…
- spremenil: filtr ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25311 (8068) | hojnikb |
» | Računalnik se mi ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15209 (4960) | acookook |
» | Nov PC - hude težaveOddelek: Strojna oprema | 1904 (1465) | SynTax64 |
» | Drive not readyOddelek: Pomoč in nasveti | 1156 (1018) | Lucifix |
» | help plz!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1396 (1249) | XsenO |