» »

Zanič plata?

Zanič plata?

pine ::

Zadnč se mi je skuru napajalnik pa sm ga takoj nadomestu z enmu drugmu! Problem pa je k sm prlopu komp se nc ni pokazal na monitorju, rac. se je pa przgal (lucke so gorile, tapravi zvoki, tud monitor se je przgav sam je bil prazn zaslon) pa me zj zanima ce to pomen de je skurjena plata?

Lepa hvala!
>>>Srečno Kekec, triglavski mornar!<<<

Wad@ ::

Z zagotovostjo ne morem nč rečt.
Si gotov, da se je prejšnji napajalnik skuru? Mogoče dela in je plata šla-kot tudi sklepaš...
Velja poizkusiti tudi malo kable pregledat(pa grafo, RAM...), mogoče je kaj slabo priklopljeno.

Napajalnik je definitivno šu! Zato ker se tud pržgal ni, grafična pa nima meve pr prklopitvi zato k to je en mau starejši comp. tko da provzaprov more bit praviln prkloplena samo plata in pa knof. Za plato sm 100% da je ok prkloplena samo nisem pa cisto preprican za gumb on/off! Samo domnevam da je ker se je rac prizgal samo na ekranu se ni nic pokazalo ceprav je tudi registriral da je rac. prizgan!

Wad@ ::

Včeraj se mi je zgodilo cca. 3x isto(ni bilo slike na monitorju).
Vse kar je bilo treba nerdit je reset BIOS-a...poizkusi tudi ti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Wad@ ()

Kolos ::

Meni je ravno tako skurilo 250W napajalec, zraven pa mi je šla plošča, 512 RAM-a, in Titan ventilator (čudno da je procesor cel).
Možno da ti je šel RAM, ker jaz sploh nisem dobil nobenega signala od plošče. Stestiraj v drugem računalniku.

Wad hvala ti! Sm probov tko de sm baterijo vn vrgu in je kr naenkrat vse spet zacel normalno delat!

THX se enkrat!:P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

problem z rac.

Oddelek: Pomoč in nasveti
181195 (948) bnarbo
»

grafična kartica (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti