» »

Ati 4850 crkot - garancija...

Ati 4850 crkot - garancija...

mr1two ::

Pozdravljeni!
Po kakšnem letu pa pol, mi je začela grafična nagajat. Mel sem Sapphire 4850(modre barve z dual slot hladilnikom- nereferenčna zasnova), ki je delovala do pred kratkim zelo dobro. Prejšnji teden so se mi pojavile takšne zle stvari po celi sliki- artefakti pač po dolgem in počez in sem poklical v dinokomp, opisal napako in po navodilih spakiral ter poslal grafiko na servis...
Ker nekako po izkušnjah vem(oz mislim), da se takšnih stvari ne popravlja ampak se ponavadi zamenjajo, me bega vprašanje: kaj bom dobil v zameno, ker se teh grafičnih več ne dobi.
Ima kdo kakšno podobno izkušnjo, kaj lahko pričakujem? Povrnjen del kupnine/dobropis ali kakšno "nadomestno" grafiko podobnga ranga? trenutno furam safr na gf 7600gs...oube :( in sem v dvomih o negotovi usodi svojega grafičnega dela računalnika

edit: typo ^^
  • spremenil: mr1two ()

kmetek ::

Dobil boš nekaj podobnega, 4850 se še dobi....če pa te ne bo, pa pomoje 5750/5770.

Nadomestne ne dobiš.

vsodi=usodi

aja, nadomestna ni blo mišljeno kot ali dobim za čas garancije neko grafiko njihovo(bi blo pa fajn, tko kot pri avtomobilih :D)

Interna volja, če imajo opcijo, drugače nema ;((

A je to dejansko že kdo doživel? Nadomestno komponento v času servisa? 8-O

Prej boš na lotu zadel ;) Morda so izjeme, če imajo kaj na zalogi, kajti odgovarjaš za nadomestno, če se karkoli z njo zgodi?

Bi se čudil, če bi blo to že kdaj izvedeno. Vsaj pri zasebnem uporabniku za osebno rabo... Upam, da bodo upoštevali kak glas tudi z moje strani- dodam par evrov za boljšo zadevo, ni blema, sam da špila :))

galu ::

Pri sestaviju sem imel GTX295 na servisu, in sem dobil za tisti čas HD4890. Svaka čast.
Tako to gre.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zavarovalnica Sava - nadomestno vozilo

Oddelek: Na cesti
3815025 (12920) koyotee
»

Garancija - 45 dni čakanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8813972 (12386) k4vz0024
»

Garancijska nalepka (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
829215 (6441) Invictus
»

Obdržati prenosnik dražje kot kupiti novega

Oddelek: Novice / Ostale najave
364510 (2880) Matevžk
»

pofuk.. comtron