Forum » Pomoč in nasveti » Imenski prostor System.Windows.Shell
Imenski prostor System.Windows.Shell
brinovcek ::
Pozdravljeni.
Zanima me če kdo ve zakaj ne morem uvoziti oz ga nimam na voljo v VS 2008 imenskega prostora System.Windows.Shell, ki ga rabim v C#.NET aplikaciji za inicializacijo objekov za jump list.
Ali mogoče ve kdo kako bi se slednje težave rešil?
Zanima me če kdo ve zakaj ne morem uvoziti oz ga nimam na voljo v VS 2008 imenskega prostora System.Windows.Shell, ki ga rabim v C#.NET aplikaciji za inicializacijo objekov za jump list.
Ali mogoče ve kdo kako bi se slednje težave rešil?
--- ::
Imaš inštalirana zadnja orodja za .net 4.0? Oziroma priporočal bi ti da probaš v VS 2010, vsaj express verzijo.
brinovcek ::
po pravici povedano sem tudi jz sumil na to, ker imam samo možnost uporabe orodji za do .net 3.5. Ali je sploh mogoče v VS2008 namestiti tools za .net 4 ?...kokr sm mal geledal nism nič uporabnega našel
--- ::
Aha ja potem je pa ziher to krivo če imaš 3.5 ker jump lista je feature .net 4.0.
Nisem probaval posodabljati VS 2008 z ta novim .net tako da ne vem če se da, jaz sem kar upgradeal na 2010.
Nisem probaval posodabljati VS 2008 z ta novim .net tako da ne vem če se da, jaz sem kar upgradeal na 2010.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: --- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | inštaliranje grafične in bluescreen na win7/64bitOddelek: Pomoč in nasveti | 775 (678) | pviran3 |
» | WPF in windowsi xpOddelek: Programiranje | 769 (646) | detroit |
» | Visual Studio 2010 NastavitveOddelek: Programska oprema | 1616 (1553) | KernelPanic |
» | Visual Studio 2008 in .NET Framework 3.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9041 (7181) | darkolord |
» | Vabljeni na Študent je car 2008Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4513 (3528) | FitnessBoy |