Forum » Mobilne tehnologije » Inštalacija Garmin mobile XT na Nokio 5230
Inštalacija Garmin mobile XT na Nokio 5230
Peppy ::
Pozdrav!
Je komu uspelo naložiti garmina na nokio 5230, pa da mu potem tudi dela?
Jaz sem naložil, inštaliral na telefon, vendar ko zaženem garmina, stvar obstoji, saj touch screen ne reagira in ne morem pritisniti "Se strinjam" za nadaljevanje naprej.
Naložil sem verzijo 5.00.30s60.9
Če komu stvar deluje, katera verzija je to, oz. če kdo ve, kje sem zaj....?
Hvala
Je komu uspelo naložiti garmina na nokio 5230, pa da mu potem tudi dela?
Jaz sem naložil, inštaliral na telefon, vendar ko zaženem garmina, stvar obstoji, saj touch screen ne reagira in ne morem pritisniti "Se strinjam" za nadaljevanje naprej.
Naložil sem verzijo 5.00.30s60.9
Če komu stvar deluje, katera verzija je to, oz. če kdo ve, kje sem zaj....?
Hvala
js osebno ::
Zakaj se spravljaš na krekanje Garmina, ko imaš na voljo BREZPLAČNE, prednaložene OVI Maps?
gepard69 ::
Relanium ::
ta verzija še ni podpirala touchscreen vrjetno, verzija 5.00.50 dela vredu (če nimaš slučajno težav ob zagonu, ko je nameščen)
sokel ::
Jaz sem vprašal na Simobil in so mi rekli, da to ni brezplačno, ker sem njihov naročnik. Kaj zdaj, je to brezplačno ali ne? Ali je potrebna samo nastavitev v telefonu spremenit in prenastavit, potem deluje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 366951 (6713) | hoodaudrey |
» | Navigacija za Nokio 5230Oddelek: Mobilne tehnologije | 4829 (4619) | Mehmed |
» | GarminOddelek: Mobilne tehnologije | 1847 (1245) | KoMar- |
» | Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11118 (5301) | MrAs |
» | Garmin Mobile XT za Nokio 5800Oddelek: Mobilne tehnologije | 3359 (2915) | urosh |