» »

Povezava routerja belkin f5d82334 na access point

Povezava routerja belkin f5d82334 na access point

crazyathoss ::

Pozdravljeni,

doma imam mobitelov instant internet, mifi, ki je praktično access point in se lahko routerji povežejo na access point če omogočajo to opcijo. (to informacijo so mi zagotovili pri Mobitelu)

Doma imam pa ravno tako belkin f5d82334 router in bi ga rad povezal na access point. Rad bi imel vse računalnike povezane na router, kateri bi se potem povezal na access point in računalniki bi nato imeli omogočen dostop do interneta.

Rabil bi pomoč in navodila kako se to naredi in če moj router sploh omogoča to opcijo.

Hvala za vso pomoč, tudi če je samo povezava do informacije.

5er--> ::

S tem belkinom verjetno ne bo nič. (razen, če bi rad imel en pc vedno vklopljen in povezan na net s tem ključkom ter bi nato delil to povezavo preko router-ja)
Več informacij.

Ja ampak jez misli, da bi se morala dati, ker misli da podpira brigde in da bi prek tega naredil. Sej je pa novejši router in podpira n standart že, mislim, da bi tudi moral podpirati, da se poveže na access point.

Bi bil zelo hvaležen na še kakšno mnenje.

Sem še enkrat prebral prvi post. Če imaš res mifi in se nisi zmotil z wifi, bo verjetno šlo. V bistvu, če prav razumem ta wiki članek, se že imaš možnost brezžično povezat tudi brez dodatnega routerja. Zelo verjetno pa lahko tudi podaljšaš domet z dodatnim routerjem. Za natančne informacije si poglej navodila naprav, ker tale belkin, vsaj po mojem, ni ravno popularen.

Jaz bi naprimer na tomato firmware-u šel pod splošne wireless nastavitve in izbral:
Wireless Mode: Wireless client
B/G Mode: Auto
SSID: ime ssid od mifi igračke
in še geslo za to mifi omrežje.

Žal mi ne uspe zbrskat navodil za tvoj router...

Do nastavitev mifi verjetno dostopaš preko:
192.168.1.1

Tukaj nastavi ssid in geslo za wireless.
Fora pa je, da igračka baje ne oddaja wireless signala, če je priklopljena na usb - vsaj ameriška verzija je taka. (Verjetno je možnost, da je priključena na električno napetost preko kakšenga adapterja?)

torej jaz samo

Wireless Mode: Wireless client
B/G Mode: Auto
SSID: ime ssid od mifi igračke
in še geslo za to mifi omrežje.

vnesem v router in se mi bo povezal na mifi in nato bodo vsi računalniki priklopljeni na router imeli dostop do interneta?

Ja. (načeloma... ne vem kakšne nastavitve imaš v routerju -> beri navodila, ki si jih dobil zraven) Še prej pa nastavi (192.168.1.1) SSID/geslo na tej mobitelovi napravi.

to imam že nastavljeno.

Hvala za pomoč!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Repeater Bridge na Linksys WRT160NL??

Oddelek: Pomoč in nasveti
156380 (3648) toncek1
»

Linksys WRT54G In Tomato Firmware (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7418761 (11698) Hayabusa
»

Linksys wrt54gl in bridge

217497 (6625) BlaY0
»

Nastavitev modema za vidnost računalnikov povezanih v router?!

169666 (9335) Hanzek
»

Router kot access point - povezava

126038 (5801) Naabo

Več podobnih tem