Forum » Programiranje » Pomoč pri dizajnu aplikacije
Pomoč pri dizajnu aplikacije
roli ::
Tole morda ne spada ravno sem - ali pa morda. Torej delam eno aplikacijo za iphone in imam osnovo že izdelano - mi pa dela probleme sam dizajn. Verjetno se je tu že kdo ukvarjal s tem in bi lahko imel kak nasvet.
Aplikacija je nek skupek različnih benchmarkov za Grafične kartice, procesorje... Tako, da ne rabiš preiskat celega spleta, ko iščeš podatke o zmogljivosti neke komponente.
Torej tule je ena slikca kako izgleda trenutno:
Torej gor so ime, logo proizvajalca, graf s točkami v benchmarku in dodatni podatki. Sedaj pa bi rad nekaj nasvetov o razporeditvi... Predvsem rabim nekaj narediti glede barvne kombinacije, ki je trenutno grozna (po mojem mnenju).
Aplikacija je nek skupek različnih benchmarkov za Grafične kartice, procesorje... Tako, da ne rabiš preiskat celega spleta, ko iščeš podatke o zmogljivosti neke komponente.
Torej tule je ena slikca kako izgleda trenutno:
Torej gor so ime, logo proizvajalca, graf s točkami v benchmarku in dodatni podatki. Sedaj pa bi rad nekaj nasvetov o razporeditvi... Predvsem rabim nekaj narediti glede barvne kombinacije, ki je trenutno grozna (po mojem mnenju).
http://www.r00li.com
blackbfm ::
Najdi kakšen lep benchmark na netu pa ga skopiraj ali pa ga še malenkost dodelaš in maš.
roli ::
Benchmarki na netu so bolj tako-tako. Recimo da so samo en graf pa ena številka poleg. Nič bolj posebnega. No vmes sem sicer zadevo malo bolj sčaral skup:
Gradient v ozadnju pa se menja glede na podjetje.
Gradient v ozadnju pa se menja glede na podjetje.
http://www.r00li.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IDE krmilnik ni 40 ampak 50 PINOddelek: Strojna oprema | 1148 (1071) | Pyr0Beast |
» | Kje imajo Samsung 203B?Oddelek: Kaj kupiti | 896 (772) | MEDENA |
» | Slo-Tech NEST 06 slikeOddelek: Slo-Tech | 8200 (4449) | Good Guy |
» | AGP onemogočen - asrock dual939 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4712 (3783) | Veron |
» | Nadgradite mi grafiko na mojem starem Celeronu :) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4970 (4167) | jest10 |