» »

3d tiskalnik

3d tiskalnik

««
46 / 46
»
»»

~Panter~ ::

Ok, malo sem se narobe izrazil. Oob sem imel v mislih to, da dobiš vse v kompletu. Da ni potrebno nikakršno dodatno kupovanje komponent ker bi bile priložene zanič.
Ni mi problem vložit par ur v sestavljanje in nastavljanje, v kolikor so seveda na voljo približno ok navodila, tutoriali.
sem pa žal res omejen na omenjeni budget.
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu

BigWhale ::

Jaz sem X1 od Bambu Laba prikljucil, pognal default kalibracijo in zacel printat. Razen tezav s filamentom ni bilo nobenih problemov.

MH0 ::

Artillery genius je bil plug&play. Skoraj no. 5 minut sestavljanja. Brez težav printa tudi tpu. Sem kar nekaj te gume naprintal. Tega ne zmore vsak tiskalnik. Material moraš pa pri vsakem naštudirati. Večjega nisem kupil, ker bi 99% časa samo več elektrike trošil za ogrevanje mize. Zagotovo pa, kot je nekdo napisal ni to enako, kot tiskanje na papir kjer ni treba vedeti ničesar.

Hispartija ::

Prodajam Ender 3 S1 če koga zanima. Z original računom, malo rabljen ker sem kmalu zatem kupil Pruso.

~Panter~ ::

Ok, malo sem se narobe izrazil. Oob sem imel v mislih to, da dobiš vse v kompletu. Da ni potrebno nikakršno dodatno kupovanje komponent ker bi bile priložene zanič.
Ni mi problem vložit par ur v sestavljanje in nastavljanje, v kolikor so seveda na voljo približno ok navodila, tutoriali.
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ~Panter~ ()

MH0 ::

Ne vem kako je danes. Takrat je bil genius to kar sprašuješ. Šobe so najbrž priložene samo 0.4. To si sigurno potem dokupiš in ko vidiš cene za rezervne drobnarije, za rezervo še kupiš morda to. Ampak tiskanje zelo velikih kosov je pa tudi precej drugačna zgodba. S čim se da to narediti brez warping problemov, bo napisal kdo drug. Tudi mene zanima.

Motion ::

~Panter~ je izjavil:

Torej, če bi en čisti laik za 3d printanje si zaželel eno oob rešitev, za kakšne domače hece in učenje 3d tiska zase in za nadebudne mulce, kaj naj izberem?
Printal se bo mogoče tud kakšne dodatke za makete, nadomestne dele, kakšne škatle za DIY elektro module ...
Budget je tam okol 200€

https://www.geekbuying.com/item/Artille...
https://www.geekbuying.com/item/Crealit...

In pa, na kaj vse je treba pazit pri nakupu?
P

elder je bolj popular z večjo skupnostjo ki stvar bolj ali manj uspešno modificira.
Out of the box pa je sidewinder x2 najbrš boljša izbira.

mare92 ::

Če koga zanima ima trenutno Geekbuying dobro akcijo.
Kupil sem Creality K1 (updated version, karkoli to pomeni), Creality kamero in 5 kg filamenta za 462€ ? (kupon za 50$ off nad 550$ nakupa in Paypal 15$ off nad 300$ nakupa)...

gansta ::

~Panter~ je izjavil:

Potem upoštevaj moj predhodni nasvet, najdi rabljen tiskalnik v SLO znamke Prusa, pa naj ti kupec še demonstrira printanje in imaš vse nastavljeno in prirapvljeno za uporabo.

Motion ::

blockhd ::

Zdravo,

Ce kdo rabi Ender 3 pro z linearnimi vodili, prodam ugodno...

Samo upgrade na linearna vodila je stal cca 150 €, jaz dam komplet za 150€. Printer ima dober potencial.

Lp,

Rok
ni podpisa, je nekam spizdu....
««
46 / 46
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3d printer