Forum » Programska oprema » HTB bandwith limit
HTB bandwith limit
Reso ::
Ker prihaja ADSL moram hitr omejit hitrost bratovga kompa na 60k/s tko da ne bo nikol ugotovu da je sploh omejen
Neki sem že sprobaval z "kompajlanjem kernela"tko k piše na eni uradni strani sam mi to sploh ne dela. Neki se pritozuje med kompajlanjem pol pa nic ne nardi. A je komu to ze uspel in ker kernel je uporablu pa kera navodila? Jaz imam RedHat 7.3 Valhalle.
Neki sem že sprobaval z "kompajlanjem kernela"tko k piše na eni uradni strani sam mi to sploh ne dela. Neki se pritozuje med kompajlanjem pol pa nic ne nardi. A je komu to ze uspel in ker kernel je uporablu pa kera navodila? Jaz imam RedHat 7.3 Valhalle.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prva predogledna verzija Windows 10 s podsistemom Linux in Cortano (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 40610 (29675) | Kenpachi |
» | Dobri stari ... ne, novi SlackwareOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4236 (3208) | Jebiveter |
» | Debian server VS. Gentoo server (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5106 (4275) | Nerdor |
» | Najprimernejši Linux za P 200 MHz (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3783 (3142) | CCfly |
» | menjava kernelOddelek: Operacijski sistemi | 851 (796) | LaJuve |