Forum » Programska oprema » Kako izbrisati mail NA pop3 serverju???
Kako izbrisati mail NA pop3 serverju???
pramarko ::
En mi je poslal na mail kr velik fajl, ki ga jst sploh nocem... Pa ne bi bil problem, ce bi imel do tega serverja IMAP dostop ali ce bi imel konkretno povezavo v internet (imam navaden modem). Am... zanima me, ce se da tisti mejl kako zbrisat, ker ne morem dol dobit ostalih mejlov, ki me cakajo...
Prosim pomagajte!!
Hvala!
Prosim pomagajte!!
Hvala!
McHusch ::
ce uporabljas arnesov e-mail se lahko telnet povezes na razor.arnes.si pa tam pobrises kar ces:)
pramarko ::
nope... S5.net
Aja drugace pa ze imam instaliran Outlook in OE. A se da kar s tema programoma?
Pa prek telneta se nic nisem delal...
Aja drugace pa ze imam instaliran Outlook in OE. A se da kar s tema programoma?
Pa prek telneta se nic nisem delal...
MUC ::
telnet tvoj.mail.server.com 110
USER (uporabnisko ime)
PASS (passowd)
LIST <- izpise maile .. najdeš dotični mail in pogledaš katero evidnčno številko ima
DELE <številka emaila iz prejšnje točke>
QUIT <- odjava
To je to. možno je da tisti LIST ni LIST ampak LS ampak se mi zdi, da imajo isi POP3 ukazi 4 znake.
USER (uporabnisko ime)
PASS (passowd)
LIST <- izpise maile .. najdeš dotični mail in pogledaš katero evidnčno številko ima
DELE <številka emaila iz prejšnje točke>
QUIT <- odjava
To je to. možno je da tisti LIST ni LIST ampak LS ampak se mi zdi, da imajo isi POP3 ukazi 4 znake.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MUC ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dovoljena velikost priponke pri posameznih ponudnikih e-pošteOddelek: Omrežja in internet | 3409 (3265) | Bakunin |
» | velikost e-mail predalovOddelek: Omrežja in internet | 4441 (4032) | Bakunin |
» | vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13466 (10943) | Bakunin |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17155 (17155) | Bakunin |
» | Kdo kaj svetujeOddelek: Operacijski sistemi | 1525 (1298) | bodom |